Helena Solana

L’Helena Solana, Regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, ens repassa l’actualitat municipal, amb la vista posada a les Festes del Carme, que se celebraran del 12 al 17 de juliol. També destaca l’edició d’un vídeo promocional de les Festes del Carme amb tots els actes de l’any passat, amb l’espectacular celebració dels 50 anys de la creació d’Empuriabrava.

Salvi Güell

Salvi Güell, l’alcalde de Castelló, ens parla de les festes del Carme d’enguany, encara rememorant els 50 anys d’Empuriabrava de l’any passat. De nou, aquest juliol, les propostes musicals seran de molt nivell.

Roser Vitalla, regidora de Platges i Passeig Marítim a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries

Roser Vitalla és regidora de Platges i Passeig Marítim a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.

Margarita Gelabert

Coneixem les impressions de Margarita Gelabert, la Regidora de Cultura i Festes. Enguany, dins de la programació, sobresurten els 2 concerts gratuïts programats el dijous 12 de juliol (amb el grup de reggae Inner Circle) i el divendres 13 de juliol (amb el conegut grup estatal Macaco), actes inclosos dintre la programació de l’11a edició del Festival Sons del Món (Vi & Music Empordà) i també dins les Festes del Carme 2018.

Blanca Rastrojo: 'Iniciem la nova temporada amb les millors il·lusions i perspectives i amb ganes de superació'

Blanca Rastrojo, Presidenta d’Empordà Turisme, és una dinàmica restauradora i empresària d'hostaleria.

Sònia Sarola, Regidora de Cultura i Voluntariat de l’Ajuntament de Llançà

Conversem amb Sònia Sarola, Regidora de Cultura i Voluntariat de l’Ajuntament de Llançà, pocs dies abans que el municipi reti homenatge a la seva Verge del Carme. El Mercat del Circ i la concentració de cotxes clàssics complementaran els actes més tradicionals.

Lluís Valero president d’ERC de Figueres

Lluís Valero, president d’ERC de Figueres, ens parla de l’actual escenari polític de Figueres, així com de l’equip que representa, el qual defineix com a “transversal”.

Joan Plana

Joan Plana ha renovat la confiança de la seva secció local i, per tant, tornarà a encapçalar la llista d’ERC a Roses, de cara a les eleccions municipals del maig del 2019. Plana és l’actual portaveu del grup Republicà al consistori rosinc.

Júlia Gil

Conversem amb Júlia Gil, per tal de valorar el seu primer any com alcaldessa d’Avinyonet de Puigventós, així com l’actualitat referent al poble, mesos abans de les eleccions municipals.

Agnès Lladó, cap d’ERC: 'S’ha de creure en allò que creem'

Una treballadora més, honesta, humil, sempre amb ganes d’aprendre i d’afrontar reptes. Així es defineix l’Agnès Lladó, la candidata d’Esquerra Republicana a Figueres per a les eleccions municipals de l’any vinent.

Núria Escarpanter, a punt per liderar la llista del PDeCAT a Llançà

Militant des de l’any 2004, primer de CiU i posteriorment del PDeCAT, Núria Escarpanter encapçala la que de moment és l’única proposta per a les eleccions municipals del maig del 2019 a Llançà. L’any vinent, Pere Vila haurà complert gairebé 15 anys al capdavant del consistori llançanenc i, sense intenció de seguir a l’equip de govern local, deixa pas a la Núria. El passat dimecres dia 2 de maig, en l’executiva local, l’alcaldable va ser avalada per unanimitat.

Montse Mindan és l’única candidata a ser cap de llista les eleccions municipals de 2019 pel PDeCAT de Roses

Montse Mindan té l’intenció de presentarse novament a les eleccions municipals de 2019 a Roses, i és la única associada del PDeCAT que ha concorregut a les primàries.

Més aparcaments gratuïts

Aquest mes hem presentat el pla d’aparcaments de proximitat de Figueres, amb el que duplicarem les places d’aparcament gratuït. L’objectiu és millorar l’oferta d’aparcament gratuït, pensat tant per a visitants com per a residents que s’han de desplaçar en vehicle privat, i disminuir, així, la pressió del trànsit al centre de la ciutat.