Miquel Gotanegra

Pel que fa a la Fira creu que la complicitat entre els sectors públic i privat han estat la clau de l’èxit.

Quim Tremoleda, candidat a l’alcaldia de Lladó per a les pròximes eleccions municipals

Els lladonencs i les lladonenques ja saben que el seu alcalde intentarà revalidar el càrrec en les eleccions municipals del maig de 2019.

Anna Massot: 'Qualsevol iniciativa ciutadana pot ser molt interessant'

La 2a Tinent Alcalde i encarregada de l’Àrea d’Educació i Drets de Ciutadania també s’ha involucrat molt en aquesta iniciativa impulsada per un grup de castellonines.

Assumpció Brossa: 'M’agrada veure la bona resposta que està tenint aquesta I Cursa de la Dona'

Assumpció Brossa, 1a Tinent Alcalde i encarregada de l’Àrea de les Dones, entre d’altres, preveu una molt bona participació en aquesta primera edició.

Òscar Vergés, regidor de Compromís d’Esquerres per Figueres

Parlem amb el regidor de Figueres sobre la seva trajectòria i l’actualitat política de la ciutat i el País.

Montse Mindan: 'em vaig acollir al meu dret de no declarar'

L’alcaldessa de Roses va ser citada el passat 28 de febrer al jutjat número 1 de Figueres com a investigada pel delicte de desobediència i col·laboració amb el referèndum de l´1 d´octubre de l´any passat. Mindan va acudir al jutjat acompanyada d’un nombrós grup de representants polítics de la comarca.

La festa de Pasqua d’Avinyonet de Puigventós homenatjarà a Mossèn Pep

Entrevistem a Juli Quesada, regidor de festes d’Avinyonet de Puigventós. El municipi viurà la festa de Pasqua els dies 1 i 2 d’abril amb diverses activitats socials i lúdiques per a tot el públic.

Vilafant celebra la 22a Fira del Conill i l’Artesania amb un programa ple d’activitats

Entrevistem a Francesc Gaspar, tinent d’alcalde de Vilafant, per parlar de l’arribada de la 22a Fira del Conill que se celebrarà els dies 24 i 25 de març.

Marta Felip

El 2017 hem viscut un any important per al feminisme, un any on s’ha començat a visibilitzar més presència femenina en el discurs públic, amb veus conegudes que s’han fet sentir, però també amb veus anònimes, les que sentim a diari al carrer, noves veus d’un nou feminisme emergent.

Pere Vila

Pere Vila va recuperar l’alcaldia de Llançà el 2017, després que prosperés una moció de censura a Guillem Cusí gràcies a un pacte amb el PSC.

Marta Felip

Dijous 8 de febrer, vàrem aprovar el pressupost municipal d’aquest 2018, que puja a gairebé 57 milions d’euros.