Ferran Roquer, candidat de Junts per Catalunya a les eleccions al Parlament

És el primer candidat altempordanès a la llista encapçalada per Carles Puigdemont.

Rafel Bruguera, cap de llista provincial a les eleccions del 21D

Conversa amb l'exalcalde de l’Escala, exdiputat provincial, exconseller comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i exsenador. Fa dos anys, va sortir elegit com a cap de llista per Girona en les primàries del PSC.

Pere Casellas, número 3 a la llista del PSC a les comarques gironines

“El PSC va fer tot el possible per evitar l’article 155 i s’ha de recordar que en el plenari del Senat que va debatre la seva aplicació, no hi vam votar a favor”.

Desembre farcit d’activitats a Mollet de Peralada

Anna Maria Planas, Regidora de Festes del municipi, ens presenta la Festa Major, així com la resta d’esdeveniments de caràcter nadalenc programats.

Xavier Oliveras, vicealcalde de Borrassà

Destaquen els actes que commemoren els 1200 anys de la primera pedra escrita que va donar existència al poble de Borrassà. Conversem amb Xavier Oliveras, vicealcalde del municipi.

César González destaca la història, les dimensions i l’empenta del Bàsquet Vilafant

El Regidor d’Esports, que va assistir en la presentació dels 14 equips més l’escoleta, ens parla del present, passat i futur del club.

Més capacitat i més prestacions en el nou Sindicat de Cabanes

En el primer pis del Local Social, els veïns de Cabanes ja disposen de la nova sala El Sindicat, recentment inaugurada i repleta, aquests dies, de documents referents a la història de l’edifici. Parlem amb l’Àlex Hernández, l’alcalde.

Consol Cantenys valora el 20è aniversari del Club Bàsquet Vilafant

“Celebrar anys sempre és un motiu de festa i una oportunitat per veure i valorar el que tenim i el que ha costat arribar fins aquí”, comenta l’alcaldessa.

“Tal com clama el lema, treballarem per seguir millorant i per seguir creixent”

Jordi Mallorquí és el president del Club Bàsquet Vilafant. El passat 28 d’octubre va celebrar-se la presentació dels equips, enguany especial per haver complert 20 anys d’història.

Entitats i Ajuntament de Roses celebren una nova sessió del Consell Sectorial d’Esports

El Consell Sectorial d’Esports de Roses, òrgan participatiu que promou i coordina la pràctica de l’esport a la població, es va reunir ahir, dimecres 17 d’octubre, en una sessió de treball que tractà principalment aspectes relacionats amb la col•laboració de Roses amb el projecte solidari "Pilotes per un somriure", així com els canvis previstos en la propera edició de la "Nit de l’Esport de Roses".

Fèlix Llorens, regidor de l’Àrea de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses

Fèlix Llorens, regidor de l’Àrea de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses.

La 33a Mostra del vi de l'Empordà genera un impacte econòmic de 367.864 €

L'estudi elaborat per l'Ajuntament de Figueres posa de manifest la rendibilitat del festival per a la ciutat: per cada euro invertit, el retorn és de 5,66 €