Maribel Aldehuelo: 'A casa i a la feina, les dones sempre volem donar el 100%'

Maribel Aldehuelo, administradora de l’empresa d’equipament Mobiltac de Vilafant, ofereix les seves impressions com a dona empresària.

Rosa Brugués: 'Com a dona, ens hem de fer valorar més'

La Rosa Brugués, juntament amb el seu germà, porta les regnes de l’Hotel Les Roques, ubicat a Bàscara i amb més de 35 anys d’història.

Laura Alabau

Laura Alabau és la propietària del Mim’s, botiga de roba per a nens i nenes de 0 a 6 anys, així com accessoris per a la seva habitació.

Marta Castañé

La Marta Castañé ens dona les seves impressions com a dona i propietària del restaurant Cal Castanyer de Roses.

Helena Payan, del Centre MEF de Roses

Coneixem l’Helena Payan, del Centre MEF de Roses, on es duen a terme activitats esportives per a totes les edats. El lema: gaudir fent esport!

Marina Ventresca

Marina Ventresca també participa en la roda d’entrevistes a dones empresàries de la zona: és encarregada de la pizzeria Augustea de Figueres.

Sheryl Francis, una dona lluitadora

Sóc la Sheryl Francis, anglesa de naixement i resident a l’Empordà des de fa 22 anys. Sóc mare soltera de dues filles i directora de l’acadèmia d’idiomes Idioms Marignane Figueres des de fa 16 anys i d’Idioms Llançà des d’en fa 6. També sóc fundadora d’una botiga benèfica situada a Llançà i anomenada Love Cambodia (www.welovecambodia.cat).

Núria Escarpanter

Conversa amb Núria Escarpanter, que ens descriu el seu dia a dia, així com la seva visió femenina tant del món laboral com del domèstic.

Megi de Can Liu de Llançà

La Megi, acompanyada de la seva parella, en Santi, ens parla del seu dia a Can Liu, de Llançà. Des de fa cinc mesos, disposen de dos bars, on predominen els còctels de tot tipus.

Montse Morillo, propietària de la botiga de roba interior Alma Bloom,

Conversa amb Montse Morillo, propietària de la botiga de roba interior Alma Bloom, ubicada a la riera Ginjolers de Roses, 3-9. “Les diferències entre un autònom i la resta encara són massa grans”.

Maite Juanola

Conversa amb Maite Juanola, comptable, amant dels blocs i mare de la Lia.

Sílvia Ripoll

Conversem amb Sílvia Ripoll, encarregada de les botigues Strena’t, de Roses. Una d’elles és oberta tot l’any, mentre que la segona obre durant la temporada d’estiu.

Marta Gardell, administradora de l’Hotel-Restaurant Bon Retorn

Entrevista a Marta Gardell, administradora de l’Hotel-Restaurant Bon Retorn, establiment que participarà en la 5a edició dels Tastets Surrealistes de Figueres.