Acting: Escola de teatre, música i cinema a Figueres

Parlem amb el director de l’escola, Ernest Ollero per conèixer millor l’activitat del centre.

Ambitllar: Instal·lacions i subministraments de portes de fusta blindades i cuirassades

Si necessites una porta, la trobaràs a Ambitllar. L’empresa està especialitzada en tot tipus de portes, t’ajudaran a trobar la porta que més s'adeqüi a les teves necessitats.

Idioms, la qualitat en l’aprenentatge d’idiomes

Idioms Marignane és una escola d'Idiomes ubicada al C/ Montgó nº4 de Figueres, que porta especialitzant-se en Anglès i Francès des de fa més de 40 anys.

'Somiar és gratis, descansar bé no té preu'

New Farma, l’empresa dedicada a la comercialització i distribució de dispositius mèdics i articles per a la salut i el descans, amb oficina i seu central a Tordera, acaba d’aterrar a Figueres.

CTA, una escola de referència en FP del sector de l’automoció

Visitem el Centre Tècnic d’Automoció de Figueres acompanyats del seu director, Jordi Moncanut.

Ara, comprar a internet és encara més còmode

Des del passat dia 13 de novembre, la comarca disposa de Paq7/24, un nou servei que pretén fer més fàcil la recepció de qualsevol producte, document o carta.

Can Martí fa que les vostres festes nadalenques siguin encara més delicioses

L’Albert Giró ens fa saber com es preparen per rebre els seus clients durant aquestes dates tan assenyalades. Destaca la gran varietat d’aviram que oferiran, així com els embotits típics de Nadal que no poden faltar a taula.

Perfumeria Marcó

Parlem amb en Miquel de la històrica Perfumeria Marcó de Figueres, sobre aquests dies nadalencs i sobre com arriba a influenciar la publicitat televisiva en els clients.

Secret’s: la nova botiga de moda en talles grans per a dona

Parlem amb Anna Serra, de les botigues Desigual de Figueres, ara també encarregada d’aquesta nova botiga de roba al centre de la capital altempordanesa.