Qualia Centre Wellness, un spa urbà per a regalar o regalar-te bellesa i salut

Des del 2009 ofereix un ampli ventall d’experiències a les seves instal·lacions figuerenques.
Hem volgut començar aquesta sèrie de reportatges sobre experiències visitant el Qualia Centre Wellness, un spa urbà situat a Figueres, on hem pogut gaudir d’una bona estona de descans i relax, en un ambient de calma, benestar i intimitat, idoni per recuperar la vitalitat i energia. Hem escollit el ritual duett, per a parelles, amb una primera sessió de spa en el circuit d’aigües, on ens hem pogut revitalitzar per detoxificar l’organisme mentre ens submergíem en el jacuzzi revitalitzant i recuperàvem la energia a la sauna finlandesa i el hamman o bany de vapor, les dutxes i el pediluvi, a més de gaudir una bona estona de la zona de relax tot prenent un té.

Fisio3: tres professionals que vetllen pel vostre estat físic

Com a novetat interessant, el mes de gener iniciaran classes de pilates amb grups reduïts. També destaquen els tractaments grupals, com el pre i postpart.

FIV Obradors, la primera clínica de reproducció de la comarca

S’ha inaugurat a Figueres, la primera clínica de reproducció de la comarca. Josep Obradors, especialista amb un grapat d’anys d’activitat professional al darrere, i Albert Obradors, el seu fill, en són els responsables.

Perfumeria i estètica REFAN

Promocions especials per obertura de la nova botiga.

Qualia, el teu espai de benestar i calma

L'spa urbà de Figueres ofereix una àmplia carta de massatges i serveis per regalar aquestes festes.
Si aquestes festes busques fer un regal especial, a Qualia Centre Wellness pots triar entre diversos tipus de massatges i rituals per a tots els gustos i totes les edats. Per als que volen una estona de desconnexió, hi ha l'opció de fer el circuit spa d'una o dues hores o bé un flotàrium (que és una cabina de flotació on s'està en estat d'ingravidesa durant 45 minuts).

Fisio3: un any i mig oferint serveis adaptats a les necessitats de cada pacient

L’objectiu és seguir creixent, oferint cada vegada un ventall més ampli de serveis.

La pèrdua de memòria recent, senyal d'envelliment o símptoma de demència?

L’increment de casos de demència, especialment la més freqüent del tipus Alzheimer, s’associa al progressiu envelliment de la població. Un seguit d’oblits, pèrdua de memòria recent, poden ser un senyal d’envelliment o un símptoma de la malaltia. Però com distingir-los?

Escleroteràpia de varius amb microespuma ecoguiada

Les varius són una malaltia molt freqüent que afecta d’un 10 % a un 15% de la població, majoritàriament dones.

Embaràs i varius

L'embaràs és un procés fascinant, en el qual la majoria dels sistemes de la dona estan alterats en funció de la nutrició i creixement de la nova vida que s'està formant dins de l'úter.