Figueres tanca la capitalitat de la Sardana amb la inauguració d'un monument i una producció teatral pròpia

La ciutat ha ostentat el càrrec coincidint amb el bicentenari del naixement del músic Pep Ventura, i passa ara el relleu a Montblanc.

La Jonquera serà seu aquesta Setmana Santa de la Mediterranean International Cup 2018

Del 28 al 31 de maç, el Camp Municipal de la Jonquera acollirà diferents partits de la categoria infantil C2 d’aquest prestigiós torneig internacional de futbol base que se celebra arreu de les comarques gironines i on enguany també hi prendrà part la Unió Esportiva la Jonquera.

L’associació Dona Dóna Alt Empordà obre el debat mares treballadores: conciliació o renúncia

L’associació Dona Dón Alt Empordà ha volgut afegir-se a la celebració del dia de la dona treballadora, amb una jornada de debat que ha servit per reflexionar sobre la conciliació, les baixes de maternitat i el model de societat que discrimina a les dones pel fet de decidir dedicar-se a cuidar.

'Alerta (artística) contra el Canvi Climàtic'. Cicle expositiu Empordoneses 2018

Dissabte s'ha inaugurat a la Casa Empordà de Figueres davant de més de dues-centes persones, l'exposició col·lectiva Aforisme: Consideracions estètiques entorn del canvi climàtic. Es tracta de l'exposició principal del cicle expositiu Empordoneses 2018, que enguany celebra la novena edició i té com a fil conductor el Canvi Climàtic.

II Edició de 'Empordà en Femení' sopar reivindicatiu del dia de la dona

El passat dia 8 de març, dia de la Dona, es va celebrar al Restaurant Pirineus de Figueres la II Edició de “Empordà en femení ” sopar organitzat per l’Associació XEC-Empordà.

L’Ajuntament de Figueres i Promo Arts Music arriben a un acord que blinda el Festival Acústica a la ciutat pels pròxims tres anys

La 17 edició del Festival Acústica tindrà lloc del 30 d’agost al 02 de setembre. Finalment es tanca un període d’incertesa sobre la continuïtat de l’Acústica a la ciutat de Figueres amb la signatura d’un conveni que assegura el festival fins a l’any 2020. El festival a més, anuncia que ha estat escollit per la Generalitat de Catalunya com a Festival estratègic de Pop Rock de Catalunya, distinció que el posiciona com el festival més important del seu gènere.

L'Ajuntament de Figueres lliura els guardons de la dotzena edició del premi 8 de març Rosa Maria Ymbert

Shan presentat 72 treballs: 17 en la categoria literària i 55 en la categoria plàstica. El lliurament s'ha celebrat a en el marc de l'acte institucional del Dia de les Dones a l'auditori Caputxins, on també ha tingut lloc la presentació del projecte de corresponsabilitat Fer rutllar la casa és una feina d'equip, i la xerrada de la doctora en sociologia Cristina Sánchez.

El Teatre Municipal de Roses acull un congrés sobre espais verds amb 200 participants

El Teatre Municipal de Roses ha estat l’espai escollit per l’Associació de Professionals dels Espais Verds de Catalunya (APEVC), per a la realització del seu 20è congrés, que en la present edició porta per nom "El verd, infraestructura necessària".

Figueres celebra la 25a Fira de Sant Josep

El 17 de març de 2018 a partir de les 10h tindrà lloc la Fira del brunyol organitzada per l’Associació Amics de Sant Josep.

L'Ajuntament de Borrassà durà a terme la pavimentació del camí que porta a Santa Llogaia d'Àlguema

L’Ajuntament de Borrassà durà a terme, els propers mesos, un projecte de pavimentació del camí que va de Borrassà, sortint de la carretera de Vilafant (GIP-5129), al municipi de Santa Llogaia d’Àlguema i a la carretera de les Forques (Vilafant).

Ensenyament impulsa la redacció del projecte per ubicar l'escola Carme Guasch a l'antiga presó de Figueres

L'Ajuntament de Figueres assumirà el cost de l'actuació i també el de rehabilitació de les dependències del centre penitenciari.

100 artistes i científics contra el Canvi Climàtic a Empordoneses 2018

L'exposició principal s'inaugurarà el dissabte 10 de març a les 13h a la Casa Empordà de Figueres.

L'Ajuntament de Castelló d'Empúries inicia la campanya informativa per a la recollida generalitzada de la fracció orgànica

Ha començat a Castelló d'Empúries una campanya informativa dirigida al conjunt de la població, i que té per objectiu donar a conèixer el que serà la recollida de la fracció orgànica a totes les llars del municipi i que de manera efectiva s'iniciarà el proper dia 2 d'abril.