La Fira d’Oficis Artesans de Sant Miquel de Fluvià compleix 10 anys

L’objectiu és, de nou, retre homenatge als oficis artesans, amb una fira ben consolidada i celebrada en un entorn incomparable.

La Festa de les Flors de Darnius arriba a la seva 40a edició

El diumenge dia 27 de maig, les flors seran protagonistes a Darnius, una tradició que s’ha dut a terme de forma ininterrompuda els últims 40 anys.

Mostra floral, espectacles al carrer, moda i gastronomia #aRoses

A punt la 7a edició de la Fira de la Rosa de Roses, de nou amb la campanya “1000 Roses a Roses” i amb molts espectacles al voltant de la Riera Ginjolers.

VII Trobada de les Colles Gironines a Castelló d'Empúries

Més 600 castellers de les comarques gironines s'han citat a la 7a trobada de colles de la demarcació que s'ha fet a Castelló d'Empúries.

Més de 40 pintors en l’exitosa primera Trobada d’Urban Sketchers ‘Dibuixem la Peralada med ieval’

El Centre Cultural Sant Domènec de Peralada i el col·lectiu d’artistes Urban Sketchers Girona, han organitzat, aquest dissabte 12 de maig, la 1a Trobada d’Urban Sketchers “Dibuixem la Peralada medieval”.

La gent de més de 60 anys de Roses impulsa activitats formatives i culturals en el marc del Programa +60Marc Barceló, Adrià Giner, Can Tuies i estudiants dels Instituts Illa de Rodes i Cendrassos guardonats als Premis Emprenedors de l'Alt Empordà 2018

L'acte de lliurament de premis, celebrat aquest matí a l'auditori dels Caputxins, també ha comptat amb la ponència de David Prada, director gerent de l'empresa Prada Nargesa.

La Nit de l’Alzheimer es consolida com la cita solidària al Festival de Peralada

La tercera edició de La Nit de l'Alzheimer, que se celebrarà el 20 de juliol en el marc del Festival Castell de Peralada, estarà protagonitzat per l'espectacle de la bailaora Maria Pagés.

L'exposició 'Els Dalí de Figueres' rep prop de 2.000 visitants durant la primera setmana

L’exposició, que es va inaugurar el 28 d’abril al Museu de l’Empordà, ha rebut 1.912 visitants durant els primers 7 dies. La mostra aprofundeix en les vides dels familiars del geni figuerenc i posa al descobert la complexitat dels Dalí i de les seves relacions. Inclou 135 peces, entre les quals hi ha 13 olis sobre tela, 27 dibuixos i 62 documents originals, com ara manuscrits, cartes i fotografies.

Figueres oferirà un cicle formatiu de grau mitjà d'Electromecànica de vehicles automòbils orientat a motocicletes el curs 2018-2019

Es tracta d'una nova orientació del cicle formatiu de grau mitjà d'Electromecànica de vehicles automòbils que s'adapta a la demanda del teixit empresarial i dels alumnes.

El Portalblau portarà Estrella Morente, Mishima i la Fura dels Baus a l'Escala

El festival també ha programat espectacles gratuïts al carrer per atraure nous espectadors i activitats a l'entorn de la cultura gitana.

El Museu de l'Electricitat de Figueres exposa les làmpades històriques que mostren l'evolució de l'enllumenament públic del municipi

Marta Felip ha inaugurat el nous elements lumínics, cedits per l’Ajuntament i restaurats pel Fons Històric de la Fundació Endesa, que se sumen als ja existents. A l’espai, obert oficialment el juny de 2014, s’hi mostren més de 500 peces procedents de l’antiga ‘Hidro’.

L'actor Ben Kingsley serà Salvador Dalí al biopic 'Dali Land'

Mary Harron dirigeix el llargmetratge que girarà al voltant del matrimoni entre Dalí i Gala, interpretada per Lesley Manville.

Torna la Fira de la Rosa de Roses torna amb espectacles, gastronomia i mostres florals

Roses celebrarà per setè any consecutiu la Fira de la Rosa durant el cap de setmana del dissabte 2 i diumenge 3 de juny.