Figueres presenta una programació àmplia i transversal per a la festes de Nadal

Les activitats han estat coordinades per totes les àrees de l'Ajuntament, amb la implicació directa de Fires i Mercats, Acció Cívica, Educació i Joventut, amb un pressupost de prop de 200.000 euros.

Roses Smart, una nova eina de comunicació amb la ciutadania, àgil, interactiva i geolocalitzada

L’Ajuntament de Roses acaba de posar en servei una nova aplicació per a dispositius mòbils, integrada dins el concepte conegut com smartcity (ciutat intel·ligent), amb la qual es promou una gestió més avançada dels serveis. La nova eina segueix el repte de millorar la qualitat de vida de la ciutadania i dels visitants de la vila, facilitant el seu accés a serveis i continguts d’interès de manera més àgil, personalitzada i geolocalitzada i, un dels aspectes principals, promovent la seva col·laboració i participació.

Figueres impulsa la darrera fase d'obres de l'antic convent dels Caputxins per adequar els accessos i l'edifici annex

L'Ajuntament porta a aprovació al ple d'aquest dijous els treballs, valorats en 779.385 euros, que completaran el conjunt de l'actuació.

Una seixantena de joves d'arreu del món aspiren a guanyar el 12è Concurs Internacional de Direcció de l'Orquestra de Cadaqués

El guanyador dirigirà 40 prestigioses orquestres durant tres temporades i l'assessorament durant un any del promotor musical, Alfonso Aijó.

L'Ajuntament de Roses guanya el Premi a la Millor Iniciativa en l'Administració Local dels premis E-TECH

L’Ajuntament de Roses es va erigir ahir, dimecres 13 de desembre, guanyador del Premi Digital E-Tech 2017 en la categoria a Millor Iniciativa de l’Administració Local, per la campanya preventiva “Per Carnaval no tot s’hi val”, impulsada per l’Àrea de Joventut. La campanya va arribar també com a finalista a la categoria Premi del Públic a la Millor Iniciativa de Màrqueting Digital Gironina.

Figueres acollirà el projecte Womart de l'Associació Rebobinart, guanyadora del concurs de comissariat de la Xarxa Transversal d'activitats culturals

L'acció central, que consisteix en una intervenció artística a l'espai públic, tindrà lloc el dissabte 14 d'abril de manera simultània a les 10 ciutats que conformen la Xarxa Transversal (Figueres, Girona, Granollers, Manresa, Mataró, Olot, Reus, Sant Cugat del Vallès, Tortosa i Vilanova).

Els alumnes dels instituts figuerencs visiten l’Arxiu Comarcal per conèixer de prop aquest equipament cultural

La setmana passada una quinzena d'alumnes de 1er. de batxillerat de l'Institut Ramon Muntaner de Figueres, acompanyats per dues professores, van visitar l’Arxiu Comarcal de l’Alt Empordà (ACAE).

Figueres presenta més d’una seixantena de propostes per a la temporada escènica de primavera

Aquesta temporada, a causa de les obres de reforma al Teatre Municipal el Jardí, els espectacles es concentraran a La Cate i a l’Auditori Caputxins. D'entre la programació teatral destaquen les propostes estrella a La Cate, com "Fairfly" de Joan Yago, de la companyia La Calòrica, que ha estat doblement reconeguda als premis Butaca S'incorpora com a novetat el pack estrella: tres espectacles estrella (cadascun dels quals tenen un preu únic 12 €) per 30 euros, que suposa un estalvi de 6 €.

Guàrdia Urbana de Figueres i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya recuperen 9 dels 11 habitatges ocupats a la plaça Joan Tutau

Des del mes d’abril s'han realitzat diverses actuacions preventives de blindatge de quadres de subministraments, controls regulars de Guàrdia Urbana, i instal·lació de portes anti-ocupació en habitatges buits. Amb els procediments judicials que hi ha endegats s'espera que pròximament es tingui la capacitat de gestió de la totalitat dels habitatges que es dedicaran a lloguers social.

El Restaurant Castell de Peralada rep una estrella de la prestigiosa guia Michelin

Castell de Peralada Restaurant guanya la seva primera estrella Michelin després d'un any i mig del seu inici.

Una seixantena d'alumnes participen al projecte 'Roses ets tu'

60 alumnes de cicle superior del Centre Escolar Empordà han celebrat aquest dimecres una sessió amb representants i treballadors de l'Ajuntament i de diferents associacions de Roses, amb la intenció de recollir les seves impressions i idees sobre quines són les necessitats del municipi.

El nou director del Museu de l'Empordà de Figueres projecta 'obrir' l'equipament a la ciutat i fer-lo més 'participatiu'

Eduard Bech també planteja crear un "laboratori tecnològic" i impulsar una "estratègia digital" per donar-lo a conèixer.

L'Ajuntament de Figueres rep una subvenció de 42.492,27 € de la Generalitat per impulsar i donar suport a l'emprenedoria

L'ajut s'emmarca en el Programa integral de suport a les persones emprenedores (PISPE) de la xarxa Catalunya Emprèn, de la qual forma part el consistori.