Santa Llogaia d’Àlguema lluirà les banderetes de Festa Major els dies 21 i 22

L’exitosa caminada de 5 km estrenada l’any passat es torna a repetir en aquesta edició, amb inscripcions anticipades. La resta del programa, en general, segueix la línia dels anys anteriors.

2a Festa del Riu a Pont de Molins

Els veïns de Pont de Molins enguany es tornen a concentrar entorn del riu Muga, amb la tradicional baixada d’ànecs, el diumenge 22 de juliol. A més, al centre de la vila, arrossada popular, mercat d’artesania i trobades de vehicles clàssics.

Tres dies de festa a l’Armentera per celebrar Santa Cristina

Els dies 20, 21, 22 i 24 els armenterencs i les armenterenques s’implicaran a fons amb la seva festa major, la que se celebra cada mes de juliol, tal com ens explica Meritxell Ibarz, Regidora de Cultura.

Un estiu més, música de qualitat al Castell de Llers

Per cinquena vegada, durant cinc dissabtes, els amants de la música podran gaudir de bons ritmes, en un entorn històric i cultural consolidat.

Fem, entre tots, que l’Ariadna pugui lluitar pels seus somnis

El diumenge 22 de juliol, a la Plaça Catalunya, tots tenim una cita important.

El Pont Fest, per la Festa d’Estiu de Pontós

Aquest 2018, el programa de la festa major comptarà amb un eclèctic festival de música, el divendres 27, des del vespre fins ben entrada la nit.

Del 16 al 25, magnitud d’actes per la Festa d’Espolla

Carles Lagresa, l’alcalde, satisfet mentre es repassa el programa, ens parla de la gran llista d’actes previstos abans de Sant Jaume, patró del poble.

Rock i la prestigiosa Montecarlo a la festa major de Masarac

Els veïns de Masarac ja tenen a punt la seva Festa Major, que serà els dies 7 i 8 de juliol.

Calvet inaugura el desdoblament de la C-260 a Vilatenim

Calvet posposa abordar amb l'Estat el 'greuge històric' de l'N-II fins que Torra s'hagi reunit amb Sánchez.

L’exposició 'Els Dalí de Figueres' rep més de 5.000 visitants durant els dos primers mesos

La mostra, que es va inaugurar el 28 d’abril al Museu de l’Empordà, aprofundeix en les vides dels familiars del geni figuerenc i posa al descobert la complexitat dels Dalí i de les seves relacions. S'han programat visites guiades a l'exposició tots els dissabtes de juliol i agost a les 6 de la tarda.

 Figueres selecciona els nous agents de la Guàrdia Urbana

Dilluns 25 es van iniciar les proves selectives amb 58 aspirants dels quals 28 han realitzat les proves físiques aquest matí per optar a les dues places d’oposició lliure convocaques. Els seleccionats en els dues convocatòries començaran aquest setembre la seva formació a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i el juliol del 2019 s’incorporaràn al cos de la Guàrdia Urbana.

 Broggi debuta en el món de l'òpera amb 'La flauta màgica' en el marc del Festival Castell de Peralada

Amb la direcció musical de Joan Pons, es podrà veure el 6 i 7 d'agost.

 'Cuidem Roses, fem-ho entre tots', nova aplicació per informar de desperfectes a la via pública

L’aplicació mòbil Roses Smart de l’Ajuntament de Roses, ofereix des d’avui, dimarts 26 de juny, l’apartat "Cuidem Roses, fem-ho entre tots", que permet una nova interacció amb la ciutadania. La nova eina permet que veïns i veïnes puguin informar al consistori de les incidències o desperfectes que detectin a la via pública, així com rebre una notificació posterior amb la resolució final de cada cas.