La Jonquera serà seu aquesta Setmana Santa de la Mediterranean International Cup 2018

Del 28 al 31 de maç, el Camp Municipal de la Jonquera acollirà diferents partits de la categoria infantil C2 d’aquest prestigiós torneig internacional de futbol base que se celebra arreu de les comarques gironines i on enguany també hi prendrà part la Unió Esportiva la Jonquera.

Els Porxos de Can Laporta van ser l’escenari divendres 9 de març de la presentació de les activitats del Torneig MIC - Mediterranean International Cup 2018, que tindran lloc a la Jonquera aquesta Setmana Santa. El municipi s’estrena enguany com una de les seus d’aquest prestigiós torneig internacional de futbol base que es duu a terme des de fa prop de 20 anys a més d’una vintena de poblacions de les comarques gironines i que reuneix a milers de joves esportistes de prestigiosos clubs i seleccions nacionals de futbol d’arreu del món. 

Així, a mb l’objectiu de donar a conèixer tots els detalls de l’arribada de la MIC a la Jonquera, l’Ajuntament va celebrar una roda de premsa amb la presència de l ’alcaldessa Sònia Martínez; el regidor d’Esports, Jordi Picornell; el president de l ’UE Jonquera, Josep Vilaplana; i el delegat a Girona de la Federació Catalana de Futbol , Jordi Bonet. 

La Jonquera debuta com a s eu de la MIC

Amb el ferm propòsit de potenciar i diversificar de l’oferta lúdica i esportiva que s’ofereix al municipi al llarg de tot l’any, l’ Ajuntament de la Jonquera a través de la Regidoria d’Esports ha apostat fermament enguany per esdevenir seu d’una de les competicions més importants de futbol formatiu català i internacional. 

Jordi Picornell, regidor d’Esports, posa en valor el suport i la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol i afirmava durant la presentació que “per a la Jonquera , poder ser una de les seus del MIC representa una oportunitat única per promocionar i donar a conèixer la nostra vila a nivell nacional i internacional”. 

Picornell, a més, va afegir que “l’arribada de la MIC també és un reconeixement públic a la tasca ingent que duu a terme el nostre teixit esportiu local, representat en aquesta ocasió per la Unió Esportiva la Jonquera”. 

En la mateixa línia, l’alcaldessa Sònia Martínez afegeix que “ des de l’Ajuntament hem treballat fins a l’últim moment per fer realitat aquest projecte i hem posat les màximes facilitats i garanties perquè els nostres veïns i veïnes, visitants i esportistes gaudeixin d’un espectacle esportiu únic”. 

La Unió Esportiva la Jonquera se suma al quadre de participants

La MIC, que enguany arriba a la se va divuitena edició , se celebrarà del 27 de març a l’1 d’abril i els partits internacionals de futbol que aculli la Jonquera es disputaran al Camp Municipal. En aquest sentit, el conveni signat amb l’ Agrupació Esportiva MICFootball també contempla la parti cipació de la Unió Esportiva la Jonquera en el quadre de competidors de la categoria infantil C2. Així, un cop celebrat el sorteig, la UE la Jonquera s’enfrontarà al Club de Futbol Badalona, a l’ UNO Sports (Japó) i al Maccabi Haifanahalal (Israel).


Més notícies: www.9diari.cat