Un estiu més, música de qualitat al Castell de Llers

Per cinquena vegada, durant cinc dissabtes, els amants de la música podran gaudir de bons ritmes, en un entorn històric i cultural consolidat.

Ara que es compleix la cinquena edició, ja es pot afirmar rotundament: tant el festival com l’espai del Castell de Llers s’han més que consolidat. Els concerts, organitzats pel grup Fes-te Bruixa, amb la col·laboració del consistori, se celebraran, un any més, al pati del Castell de Llers (en cas de mal temps, a la Sala Noble, també del castell). Cadascun d’ells, serà gratuït, tot i que amb consumició mínima obligatòria al servei de bar que s’ofereix.

Aquesta vegada, encetarà la roda de concerts, el dia 14 de juliol, el grup Funk Me!, un quartet que ofereix tant clàssics del funk com temés més actuals totalment personalitzats. Tots quatre, quan s’ajunten damunt l’escenari, ofereixen un directe molt potent, demostrant com els apassiona la música negra.

Pel següent dissabte, el 21, un nou quartet, tot i que aquesta vegada, de gènere més eclèctic. Jazz Sparrow & Eva Kaué toquen grans hits del rock, pop, funk i soul, versionant grups com ACDC, Queen, Nirvana, Queen… Per tant, els tres músics i la veu dolça de l’Eva són una delícia per a qualsevol oïda. Posteriorment, a finals de juliol, serà el torn per Aisa and The Ray Band, els quals oferiran aquelles cançons que més es ballaven durant els anys 60, i que van marcar, sens dubte, una època.

Ja a l’agost, la banda barcelonina The Lucky Dices Band, també en format quartet, compartirà els temes de soul i blues que més han triomfat amb el pas de les dècades. L’energia i ritme que transmeten connecten amb tots aquells que els escolten, fent ballar a qualsevol. I un any més, a causa de la bona assistència i actuacions en edicions anteriors, els encarregats de tancar el cercle de concerts seran els Merkado Negro, el dia 11 d’agost. Pels que encara no els coneixen, el quartet es descriu com un grup de flamenc-fusió, amb més de 10 anys d’experiència. Ofereixen versions personals de temes coneguts, així com alguns temes propis. Totalment recomanables.

Veure la PROGRAMACIÓ AQUÍ