Risotto amb bolets

Ingredients (4 persones):
· 350 grams de bolets (a escollir)
· 1 ceba gran
· 100 grams de mantega
· 200 grams d’arròs “carnaroli”
· 7,5 dl de brou de verdures
· 1 cullerada de ceps en pols
· 50 grams de parmesà ratllat
· 3 cullerades de nata
· oli, sal i pebre

Preparació:
1. Netejar els bolets i tallar-los a tires.
2. Picar la ceba.
3. Fregir els bolets amb una mica d’oli. Afegir sal i pebre al final de la cocció i reservar.
4. Escalfar el brou amb els ceps en pols. Mantenir-ho calent.
5. Fregir la ceba, afegir-hi l’arròs i barrejar.
6. Afegir 125ml de brou i barrejar contínuament a foc mig alt fins que s’absorbeixi tot el brou.
7. Repetir el pas anterior fins a acabar el brou. Si l’arròs no està al punt, afegir més brou.
8. Quan l’arròs està fet, s’hi afegeixen els bolets, el parmesà i la nata.