Llançà

Llers té una extensió de 21 km2 i 142 m. d’altitud. Els límits del terme municipal són al nord amb Pont de Molins, a l’est amb Figueres, al sud amb Avinyonet de Puigventós i a l’oest amb Cistella i Boadella d’Empordà. Té agregats els nuclis de El Poblenou, Els Hostalets i La Vall.

Carnaval de Llers 2018

Reportatge de fotos del Carnaval de Llers 2018.

La Quina de Llers 2017-2018

Arriba el Nadal i comença la temporada de quines, i com cada any, la Quina de Llers ofereix molts premis per a tothom.

Homenatge a la vellesa de Llers

Resum de fotografies de l'homenatge a la vellesa de Llers 2017.

Carles Fortiana, alcalde de Llers

Els dies 14 i 15, Llers celebra la seva Festa Major d’hivern, amb l’orquestra internacional Maravella com a acte principal. El seu alcalde aprofita per convidar-hi a tots els lectors de la revista, així com per descriure el tarannà del municipi.

Una bona pila d’anys d’experiència al darrere de l’incombustible Corral de Llers

Ambient acollidor i servei impecable sempre han complementat els productes de primera qualitat que s’hi ofereixen. Ubicat al carrer Ramal de Llers, l’establiment funciona des de fa una bona pila d’anys, una fita gens fàcil d’aconseguir actualment. El nom d’El Corral de Llers prové de la seva situació concreta: és una casa vella de poble la qual, antigament, com la gran majoria de les cases, tenia un corral a la planta baixa (on ara hi ha el restaurant).

6a Fira Fes-te Bruixa de Llers

El passat dia 24 de juny va tenir lloc la sisena edició de la Fes-te Bruixa de Llers.

22a Fira de la Cirera de Llers

El diumenge 12 de juny, Llers ha celebrat la 22a edició de la Fira de la Cirera, un dels principals certàmens d’aquesta petita vila de la comarca de l’Alt Empordà.