Jaume Subirós rep el Premi Empordà 2019

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha atorgat el Premi Empordà 2019 al cuiner Jaume Subirós. La comissió va prendre aquest acord valorant la seva trajectòria al capdavant de l’Hotel Empordà, la defensa que fa en tots els seus plats dels productes de proximitat i la projecció internacional que fa de la comarca.

Desfilada infantil solidària organitzada per la ONG Mabuhay Families

Dissabte 15 de juny es va celebrar la primera desfilada infantil solidària a càrrec de MABUHAY families, una ong d'ajuda solidària a nens orfes i abandonats a Filipines.

Caminada i dinar benèfic a Vilabertran a favor del Dofí

El diumenge 19 de maig es va realitzar una caminada i un dinar per a recaptar fons.

Presentació del candidat a l’alcaldia de l'Escala, Robert Bosch

Aquest dimarts s'ha fet la presentació del Candidat a l’Alcaldia de L’Escala, Robert Bosch, amb l'assistència del M. Hble. President Artur Mas.

presentació del projecte de Reto a la Esperanza

El passat 24 de març, al local de l’Associació Cristiana 3:16 de Llançà, va tenir lloc la presentació del projecte de Reto a la Esperanza, de Girona. Entre els assistents a l’acte, hi havia la Núria Escarpanter, coordinadora de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament i cap de llista del PDeCAT a Llançà.

Es presenta la candidatura Junts per Sant Llorenç de la Muga

A Sant Llorenç de la Muga el dissabte 23 de Març va tenir lloc el neixament de la Candidatura Junts per Sant Llorenç de la Muga per les properes municipals del mes de Maig.

Sopar benèfic de l'AECC al Castell de Peralada

El divendres 15 de març es va celebrar un sopar ball a benefici de l'AECC Catalunya contra el càncer.

Premis 8 de març Maria Rosa Ymbert

El passat divendres, Dia Internacional de la Dona, es van lliurar els Premis 8 de març Maria Rosa Ymbert a l'Auditori Caputxins de Figueres.

Presentació de Sònia Martinez com a candidata de Junts per la Jonquera

El dimecres 6 de març a La Jonquera, va tenir lloc la presentació de Sònia Martinez Juli com a candidata de Junts per la Jonquera.