Exposició 'Fragments de la memòria' de Josep Ministral

Exposicions i Museus
Data: 22 Setembre 2019

Lloc: Ca l'Anita  |  Ciutat: Roses

Exposició 'Fragments de la memòria' de Josep Ministral
A la Sala d'exposicions de Ca l'Anita, fins al dia 22 de setembre

Agost
Cada dia de 18 h a 21 h (de dilluns a diumenge)
Setembre i octubre

De dilluns a divendres de 10 h a 13.30 h
Dissabtes, diumenges i festius de 12 h a 14 h i de 17 h a 20 h

‘Fragments de la Memòria’ és una mostra que esdevé una reivindicació del paisatge, de les arrels i de la terra, però també de la pròpia pintura com a materialitat i recerca dels colors i de les formes de la infantesa que ens acompanyen al llarg de la vida.

Mirar la natura és per a Josep Ministral un exercici constant i necessari. També ho és la memòria. Allò viscut, allò perdut en el passat però present en la mà que pinta, en l'ull que mira. La seva obra recorda aquells colors i formes. La seva pintura és sempre a primer cop d'ull dolça, acollidora, lluminosa, canviant, musical,... però, també, com la nostra terra tramuntanada, profunda, misteriosa, màgica.

La col·lecció de pintures que en Josep Ministral exposa a Ca l'Anita, ens parla d'aquesta relació entre la natura i els nostres records. De la memòria que resta incrustada en el paisatge. Per això cal prendre's el temps necessari per mirar atentament i deixar que els records construeixin les imatges. A poc a poc, les formes, els colors, que en un primer moment dominaven tota la composició aniran deixant pas al dibuix, i s'obrirà davant l’espectador un món reconeixible: l'Empordà.

 

 

Totes les dates


  • Des de 11 Agost 2019 a 22 Setembre 2019
    Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte & Diumenge

Proporcionat per iCagenda