Cursa Muntanya Entre Castells - TRAIL

Activitats Esportives
Data: 24 Març 2019 09:00

Ciutat: Vilajuïga

ENTRE CASTELLS TRAIL 35KM
1.796m D+
Diumenge 24 de març ’19

La Cursa Muntanya ENTRE CASTELLS TRAIL ofereix als corredors una cursa molt divertida i tècnica, trepitjant gairebé el 100% per corriols i ofereix unes vistes realment espectaculars del Parc Natural del Cap de Creus, al nord la costa de Llançà i El Port de la Selva, al sud la Badia de Roses i tota la plana de l’Empordà.

Aquest any s’ha modificat el recorregut de la ENTRE CASTELLS EXPRESS. El nou recorregut s’inicia al Centre Cultural i Esportiu de Vilajuïga i surt direcció cap al centre del poble fins arribar a la Plaça de la Sardana on s’enfila pel carrer Oídium i fins a la zona del Mas Espelt, per agafar direcció els dolmens de Vilajuïga. Un cop s’arriba als dolmens de Vilajuïga seguim direcció Mas Ventós, abans d’arribar baixem direcció Pau per agafar el camí de pujada a la Creu Blanca i finalment arribar a Mas Ventós. De Mas Ventós baixarem al poble de Palau-saverdera per pujar per la mítica pujada de la Veta Negra fins al Castell de Sant Salvador. Un cop al Castell de Sant Salvador baixarem pel costat del Monestir de Sant Pere de Rodes fins arribar al poble de la Vall, i de la vall descobrirem un nou corriol que ens portarà fins a Selva de Mar per tornar a pujar a Sant Pere de Rodes i arribar a Santa Helena. Des de Santa Helena baixarem pel camí de Sant Jaume fins trobar l’itinerari del paratge de Comes Tortes i arribar a Vilajuïga.

Amb un recorregut de 35km i un desnivell positiu de +1.796m és una de les curses més dures i tècniques del nostre territori.

Hora sortida: 9h
Horari recollida de dorsals:
Dissabte 23 de març ’19 de 19h a 21h al Centre Cultural i Esportiu
Diumenge 24 de març ’19 de 7.30h a 8.30h al Centre Cultural i Esportiu
Municipi de sortida: Vilajuïga
Lloc de sortida: Centre Cultural i Esportiu

 

 

Totes les dates


  • 24 Març 2019 09:00

Proporcionat per iCagenda