Destacat

Inauguració del primer tanatori de Roses

Inauguració del primer tanatori de Roses

Aquest dijous 19 de setembre, Roses ha inaugurat les instal·lacions del seu primer tanatori, equipament que disposa de prop de 1.100 m2 útils, amb tres sales de vetlla, sala multiusos, espai privat de treball i accés directe al cementiri.

Exposició 'Fragments de la memòria' de Josep Ministral

Categoria
Exposicions i Museus
Data
2019-09-11
Lloc
Ca l'Anita - Roses

Exposició 'Fragments de la memòria' de Josep Ministral
A la Sala d'exposicions de Ca l'Anita, fins al dia 22 de setembre

Agost
Cada dia de 18 h a 21 h (de dilluns a diumenge)
Setembre i octubre

De dilluns a divendres de 10 h a 13.30 h
Dissabtes, diumenges i festius de 12 h a 14 h i de 17 h a 20 h

‘Fragments de la Memòria’ és una mostra que esdevé una reivindicació del paisatge, de les arrels i de la terra, però també de la pròpia pintura com a materialitat i recerca dels colors i de les formes de la infantesa que ens acompanyen al llarg de la vida.

Mirar la natura és per a Josep Ministral un exercici constant i necessari. També ho és la memòria. Allò viscut, allò perdut en el passat però present en la mà que pinta, en l'ull que mira. La seva obra recorda aquells colors i formes. La seva pintura és sempre a primer cop d'ull dolça, acollidora, lluminosa, canviant, musical,... però, també, com la nostra terra tramuntanada, profunda, misteriosa, màgica.

La col·lecció de pintures que en Josep Ministral exposa a Ca l'Anita, ens parla d'aquesta relació entre la natura i els nostres records. De la memòria que resta incrustada en el paisatge. Per això cal prendre's el temps necessari per mirar atentament i deixar que els records construeixin les imatges. A poc a poc, les formes, els colors, que en un primer moment dominaven tota la composició aniran deixant pas al dibuix, i s'obrirà davant l’espectador un món reconeixible: l'Empordà.

 
 

Totes les dates

  • Des de 2019-08-11 a 2019-09-22
    Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte & Diumenge

Proporcionat per iCagenda