Destacat

Inauguració del primer tanatori de Roses

Inauguració del primer tanatori de Roses

Aquest dijous 19 de setembre, Roses ha inaugurat les instal·lacions del seu primer tanatori, equipament que disposa de prop de 1.100 m2 útils, amb tres sales de vetlla, sala multiusos, espai privat de treball i accés directe al cementiri.

Exposició 'L’extensió de la imatge' de Paloma Vidal

Categoria
Exposicions i Museus
Data
2019-09-09

EXPOSICIÓ
'L’extensió de la imatge'
de Paloma Vidal
del 6 al 22 de setembre 2019
Centre Cultural Sant Domènec
En horari de l’oficina de Turisme

La pintora figuerenca Paloma Vidal presenta a la sala d’exposicions del Centre Cultural Sant Domènec de Peralada, una selecció de 16 peces del seu treball sobre tela i sobre paper realitzat amb tècniques mixtes i de collage, ‘L’extensió de la imatge’.

La figuerenca Paloma Vidal va estudiar a la Facultat de Ciències de la Informació i la Imatge de Barcelona i cinematografia a l 'acadèmia TAI (Taller de artes imaginarias) de Madrid. Al llarg del seu període d'aprenentatge de les arts plàstiques, combinà la seva passió per la pintura i el cinema amb la lectura i els viatges. Assistir a tallers de creació visual/plàstica i es formà com a pintora de manera autodidacta.

Ha exposat individualment i també ha participat en diverses exposicions col·lectives a Roses, Vilabertran, Barcelona, Osca, Salamanca i Castella i Lleó, entre d’altres. Així mateix ha col·laborat com a il·lustradora de revistes. L'any 1999 creà el taller de pintura Transformes on es dedica a formar als participants en la producció plàstica i a l’exploració en clau lúdica el potencial visual de la forma en el si de l'experiència creativa.

 
 

Totes les dates

  • Des de 2019-09-06 a 2019-09-22
    Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte & Diumenge

Proporcionat per iCagenda