Destacat

Inauguració del primer tanatori de Roses

Inauguració del primer tanatori de Roses

Aquest dijous 19 de setembre, Roses ha inaugurat les instal·lacions del seu primer tanatori, equipament que disposa de prop de 1.100 m2 útils, amb tres sales de vetlla, sala multiusos, espai privat de treball i accés directe al cementiri.

Exposició 'L'arte è vita, la vita è transformazione'

Categoria
Exposicions i Museus
Data
2019-09-07
Lloc
Museu del Joguet - Figueres

Les transformacions de Leopold Frègoli
L'arte è vita, la vita è transformazione
Exposició del 07/09/2019 al 24/11/2019
Hora: Obertura del museu
Lloc: Sala Oberta
Entrada gratuïta

Joan Brossa, tal com explicava ell mateix, va sentir, des de molt jove, una atracció gairebé inexplicable pel transformista Leopold Frègoli. L'admiració pel personatge i la seva obra el va portar a aplegar amb vehemència tota mena de documentació i materials relacionats amb l'actor.

Brossa va dedicar molta de la seva obra a Frègoli i va convertir la metamorfosi que va caracteritzar l’actor en el nucli de la seva ideologia artística.

Per exprés desig de Joan Brossa el fons Frègoli es conserva al Museu del Joguet de Catalunya cedit en comodat per l'Ajuntament de Barcelona al Museu.

En aquesta exposició es mostra una selecció dels materials sobre Leopold Frègoli (Roma 1867- Viareggio 1936) aplegats pel poeta Joan Brossa durant tota la seva vida, junt amb altres inèdits procedents de col·leccions particulars i del fons del Museu del Joguet de Catalunya.

 
 

Totes les dates

  • Des de 2019-09-07 a 2019-11-24
    Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte & Diumenge

Proporcionat per iCagenda