Destacat

4a Cursa de la Dona de L

4a Cursa de la Dona de L'Escala

Aquest diumenge 26 de gener s'ha celebrat la 4a Cursa de la Dona de L'Escala, que enguany ha servit per donar un pas més per a la investigació en la distròfia muscular de Duchenne.

'Eudald de Juana i la transgressió de la forma'

Categoria
Exposicions i Museus
Data
2019-11-07
Lloc
Museu Empordà - Figueres

EXPOSICIÓ
Eudald de Juana
i la transgressió de la forma

Fins al al 12 de gener 2020
Horari d'apertura del museu

En un format que combina l’entrevista, l’audioguia i l’experiment sonor, podeu acostar-vos a l’obra d’Eudald de Juana ara, mentre visiteu l’exposició, o quan vulgueu. Escolteu l’artista comentant les seves pròpies obres i els comissaris parlant del projecte.

L’artista empordanès Eudald de Juana (Navata, 1988), format a Figueres, Barcelona i Florència, té una reconeguda trajectòria artística internacional. Tal com anticipa el títol de l’exposició, comissariada per Laura Cornejo i Pere Parramon, al voltant de les seves figures impactants es conjuguen la saviesa de les formes clàssiques i alhora les transgressions pròpies de la contemporaneïtat. La mostra ofereix tot d’afinitats amb artistes visuals de prop i de lluny que ens permeten continuar repensant el lloc que ocupa el cos en les nostres vides. Una oportunitat, doncs, per posar en valor l’art com a mirall per als dubtes, certeses, temors i expectatives del segle XXI.

 
 

Totes les dates

  • Des de 2019-10-05 a 2020-01-12
    Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte & Diumenge

Proporcionat per iCagenda

Lectors i Amics de CRAE


Carnisseria Can Marti
Hotel Octavia Cadaqués