Expectations will not kill you (OSA + MUJIKA)

Categoria
Espectacles
Data
2020-10-04 18:00
Lloc
Pl. Josep Pla
Figueres

FIGUERES ES MOU
Expectations will not kill you (OSA + MUJIKA)
4 d'Octubre | 18:00h | Plaça Josep Pla

Expectations will not kill you parteix del sentiment de fracàs que patim quan els nostres objectius no s’assoleixen, de la inestabilitat emocional que crea aquesta sensació de derrota. El punt de partida és l’instant que tant hem somiat, el moment de trobar aquella persona que tant havíem desitjat… Quantes tardes hem passat imaginant què ens oferiria la nit? I qui no ha tornat ensopit cap a casa perquè els somnis no s’han acomplert? Malgrat això, Expectations will not kill you no és una peça derrotista. Ens parla de les esperances i els impulsos que ens fan reviscolar. Al cap i a la fi, vivim entre les expectatives frustrades i les noves il·lusions. Potser la nit no va acabar d’anar tal i com havíem projectat, potser va ser diferent del que havíem previst, però va ser igualment meravellosa.

Direcció: Osa + Mujika | Coreografia: Jaiotz Osa | Intèrprets: Raymond Naval, Jaiotz Osa | Vestuari: Xabier Mujika | Vídeo i Foto: Etanowski

 
 

Totes les dates

  • 2020-10-04 18:00

Proporcionat per iCagenda

Lectors i Amics de CRAE

Notícies i Actualitat

Avança l’elaboració del Protocol contra violències sexuals als espais d’oci de Roses

Avança l’elaboració del Protocol contra violències sexuals als espais d’oci de Roses

L’Ajuntament de Roses prossegueix amb l’elaboració del Protocol d’abordatge de les violències sexuals als espais públics d’oci de la població. El dimecres 14 d’octubre, va tenir lloc una sessió de treball durant la qual es va validar la diagnosi presentada pel grup consultor encarregat del pla a partir de la qual es delimitaran les línies d’actuació a implementar.