Destacat

12a Cursa de la Dona de Roses

12a Cursa de la Dona de Roses

El canvi d’emplaçament i de recorregut de la Cursa de la Dona de Roses ha estat en tot un encert en la seva dotzena edició, que ha superat el rècord de participació de l’any passat amb 1.734 participants.

Exposició 'Cavallers i ferrers al castell de Rocabruna'

Categoria
Exposicions i Museus
Data
2019-08-17
Lloc
La Ciutadella - Roses

EXPOSICIÓ
Cavallers i ferrers al castell de Rocabruna
A l'Espai Cultural La Ciutadella
Del 6 de juliol al 16 de setembre
Horari: de 10h a 20h

“Cavallers i ferrers al castell de Rocabruna” és una exposició sobre el treball fet des del Servei de Monuments de la Diputació de Girona, que vol mostrar el procés de recuperació arquitectònica i arqueològica d’un monument antic: el castell de Rocabruna, conjunt fortificat d’època baix-medieval construït sobre un turó a 996 metres d’alçada, a Camprodon (Ripollès).

Després d’anys d’excavacions i de treballs de consolidació i restauració de les ruïnes, l’exposició mostra els resultats del projecte de consolidació del Castell a càrrec del Servei de Monuments de la Diputació i de l’equip d’arqueòlegs d’In Situ S.C.P.

La reconstrucció de la sala gran del recinte jussà ha proporcionat un dels conjunts materials metàl·lics més significatius dels darrers anys, els quals, un cop restaurats, han pogut ser analitzats i interpretats i mostrats ara al públic. D’aquesta manera, el Servei de Monuments posa a l’abast de la ciutadania aquestes descobertes un cop restaurades i consolidades, com a gest de retorn a la societat.

 
 

Totes les dates

  • Des de 2019-07-06 a 2019-09-16
    Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte & Diumenge

Proporcionat per iCagenda