Nou Espai Projecte Dansa

L'Espai Projecte Dansa és un lloc de creació, formació i estudi del moviment basat en la dansa contemporània amb amplia oferta d'estils i tècniques de dansa i circ.

Aquesta temporada l'Espai Projecte Dansa es trasllada al c/Progrés 3 a les noves instal.lacions, a l’edifici de la Carbonera de Figueres.

El centre estrena nou espai però també nous projectes i nou professorat.

S’aposta per augmentar les activitats de dansa i circ tant per a nens com per a adults per poder satisfer la demanda d´aquestes. L’objectiu es poder oferir als alumnes un aprenentatge de qualitat juntament amb un aprenentatge personal. L'Espai Projecte Dansa dona a l´alumne les eines bàsiques per a créixer artísticament, estimant la dansa i circ i treballant la base tècnica de cada disciplina.

Als adults s'ofereix classes amb el rigor tècnic propi de la dansa i aèries però adaptant el nivell als cossos i les edats per poder seguir gaudint de la dansa sense fronteres d’edat.

Així, comptant en total amb set professors la nova escola ofereix classes de dansa contemporània, dansa creativa, dansa jazz, ballet, funky/hip hop, tècniques aèries, circ, teatre en anglès també tècniques corporals com pilates, tai txi, txi kung.

Les activitats del centre són dedicades a alumnes de totes les edats a partir dels 4 anys i conten amb tots els nivells; (inicial, intermedi i avançat).

Per als més petits Projecte Dansa ofereix les classes d'iniciació a la dansa, ballet i dansa creativa introduint-los en el món de la coordinació, de l'espai, de la música, del treball en grup, de la creativitat i de la disciplina de la dansa.

El públic infantil i juvenil trobarà les classes de dansa contemporània, ballet i funky/ hip hop. Projecte Dansa també proposa les classes de circ i aèris: teles, aro i trapezi.

El públic adult també trobarà un ampli ventall de cursos com dansa contemporània, dansa jazz, base tècnica, aèries, pilates, tai txi, txi kung.

L'Espai Projecte Dansa no és només l'escola de dansa. Hi trobareu també la companyia Projecte Dansa amb ampli ventall d'espectacles i mostres col.laborant amb entitats i festivals del territori per donant conèixer l'art de dansa contemporània.

Inscripcions de dilluns a divendres de 17.00 h a 20.00 h.

Projecte Dansa Figueres

Espai Projecte Dansa
C/Progrés 3, Figueres
tel. 972 150 980, 653 469 543
www.projectedansa.com
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.