English Empordà

La llarga trajectòria d’English Empordà avala la qualitat de l’ensenyament rebut a l’escola. La directora, Corinne Silverston, ens ha parlat de la trajectòria de la seva escola.

Manel Vehí, Bar Boia i Cadaqués: el millor còctel possible

Des de l’estiu de l’any 2011, en Manel Vehí comanda el Bar Boia. Encarna la quarta generació d’aquest negoci familiar, fundat pel seu besavi l’any 1946, inicialment com el mític bar de la platja del passeig de Cadaqués.

Ley’s: tota una referència en joguines i productes per a cada temporada

Amb en Josep Maria Massot al capdavant, la botiga de joguines Ley’s, que es troba al carrer Mallol de Roses, és tota una referència a la zona.

Taxis Caballero

Des de l’any 1978, oferint un servei de qualitat i proper, amb la seguretat i assistència que els demana cadascun dels seus clients, molts d’ells fidels a l’Abelino i família.

Tres generacions al darrere de Tapyc

Història viva, a Figueres, amb aquesta empresa fabricant de cintes transportadores ubicada al carrer Nou número 85.

Mas Ribas, una privilegiada masia rural situada al cor de l’Empordà

7 habitacions per a 20 persones amb piscina i un ampli ventall d’activitats.

Idioms Figueres, 9 anys aprenent jugant

Després de 9 anys treballant com a mestra d'anglès, tres dels quals com a directora de l'Acadèmia IDIOMS, jo Beth Francis, he decidit obrir nous horitzons per formar-me més com a mestra i especialitzar-me pedagògicament.

Pneumàtics Gran Via, històric establiment mecànic a Roses

Conversem amb en Jordi, el propietari del taller ubicat a la Gran Via Pau Casals número 133 de Roses. Un establiment que ell ha vist créixer i actualitzar-se des de diverses perspectives.

Neteja i manteniments de confiança amb Caivel

La seva tasca és ben visible en molts edificis i centres educatius de la comarca. Experiència, professionalitat i proximitat defineixen bé la feina de Caivel.