Création Catalane, llança al mercat unes sabates fetes amb sacs de cafè

L’empresa, especialitzada en la fabricació artesanal d’espardenyes i vigatanes, es troba a Saint-Laurent-de-Cerdans.

Edifred, un referent amb més de 17 anys a primera línia

Xavier Carrón, responsable de l'empresa empordanesa de maquinària per hostaleria i alimentació, explica que el secret del seu èxit ha estat consolidar un bon equip professional i actualitzar-se constantment per adaptar-se als canvis.

Fumet solidari per fer front a la Covid

L’empresa Pescadors de Roses reparteix gratuïtament 7.500 litres de brou de peix a residències d’avis, geriàtrics, hospitals i associacions benèfiques per ajudar-les a fer front a la crisi causada per la pandèmia.

Puig Giralt

Quatre generacions i més de 100 anys d’història caracteritzen Puig Giralt, famós negoci tèxtil situat davant del Museu Dalí.

Nàutica i Serveis Centelles: bones oportunitats de compra i reparacions de qualitat

L’empresa, ubicada a Portbou, compta amb un llarg bagatge que l’avala en el sector de la nàutica.

Els nostres fills ens avisen!

José Antonio Blázquez Jiménez. Pèrit judicial expert en violència de gènere/intrafamiliar, aspectes psicopatològics, jurídics i forenses. Estudis d'especialització en terrorisme i gihadisme. Especialitzat en assetjament i ciberassetjament escolar.

Betes i Fils: l’esperit de mantenir viu el petit comerç de barri

Arranjaments de roba, confecció de productes i complements de punt, assessorament i venta de material de costura, ganxet, roba interior... Tot això i molt més al carrer Compositor Baró número, a l’Eixample de Figueres, en el negoci comandat per l’Aurora.

Sheryl Francis, fundadora de Love Cambodia

La botiga de segona mà d'aquesta ONG que ajuda a noies explotades en el país asiàtic també s'ha convertit en un centre de referència a l'hora de donar un cop de mà a persones necessitades de la població empordanesa.

Futbolgolf, l’esport amb família!

A Maçanet de Cabrenys, en un paratge de gran bellesa natural de l’Alt Empordà, s’hi practica un esport encara no gaire conegut però que cada vegada té més adeptes, el futbolgolf.