Pintures Llorente, una referència per a la teva llar o empresa

L’empresa llersenca, a punt de complir els 40, segueix deixant empremta a la comarca dins l’ampli ram de la pintura.

Necessiteu canviar la imatge de la vostra llar o del vostre lloc de feina? Confieu en Pintures Llorente, una d’aquelles empreses que, dins el seu ampli sector, ha mantingut una línia ascendent al llarg de les últimes dècades, sempre disposats i preparats per donar rellevants acabats a qualsevol projecte arquitectònic. Propers, professionals experimentats i sempre adaptant-se a tots els contextos i necessitats.

L’empresa complirà aviat els 40 anys d’història, si bé, en aquests moments, segueix deixant empremta a la comarca, donant molta vida a un gran nombre d’edificis, alguns d’ells emblemàtics, tant de Figueres com de pobles veïns. L’equip de professionals que forma el negoci continua amb ganes de créixer, d’una banda, revalorant edificis antics, i d’altra, donant el toc final a habitatges nous.

En definitiva: les parets d’un edifici diuen molt d’aquest, així que, assessorant-se amb Pintures Llorente l’èxit està assegurat. Deixa’t guiar per les mans i pels gustos d’aquesta històrica empresa de Llers, sempre a punt per atendre les vostres necessitats i oferir-vos pressupost sense cap compromís.