Can Martí, la qualitat de la carn i l'embotit, també per Nadal

L'Albert Giró destaca la gran varietat d'aviram i les plates d'embotits i formatges que oferiran per gaudir de les festes de Nadal.

Carns i embotits Can Martí, fundada l'any 1986 per la família Genís Oriol, és una carnisseria-xarcuteria de primera qualitat i referent que dóna servei a Figueres i tota la comarca de l'Alt Empordà.

Tot i que durant tot l'any posen a la disposició dels seus clients un ampli assortit de carns (pollastre, conill, xai, vedella, porc,...) i embotits de tota mena, de primera qualitat, de cara a les festes de Nadal, l'Albert Giró, responsable de l'empresa, ens explica que "també hi ha un gran assortit de productes més característics de les dates Nadalenques com una gran varietat d'aviram- podrem trobar pollastres de tota mena, ànecs, capons, gall d'indi, pintades o pulardes-, cabrits, tota classe de peces fer rostits, embotits específics de Nadal. També elaborem pollastres farcits i tota mena de safates d'embotits, formatges o combinades. Per aquestes festes també destacar els nostres productes ibèrics, els pernils, espatlles, llom, xoriço i llonganissa".

Can Martí es troba al rovell de l'ou de la ciutat de Figueres, al carrer Besalú número 5, cantonada amb el carrer Sant Pere. En destaquen els seus  productes de qualitat i l'atenció familiar i personalitzada.