Idioms Figueres, 9 anys aprenent jugant

Després de 9 anys treballant com a mestra d'anglès, tres dels quals com a directora de l'Acadèmia IDIOMS, jo Beth Francis, he decidit obrir nous horitzons per formar-me més com a mestra i especialitzar-me pedagògicament.

Durant aquests anys, he adquirit aprenentatges, m'he familiaritzat amb noves metodologies, i he trobat a faltar la part més pedagògica, per aquesta raó la vull millorar i enfortir.

Sé que deixo dues feines que he gaudit molt. El fet de treballar a les Escolàpies durant quasi 4 anys m'ha permès conèixer mestres de qui he pogut aprendre, i també compartir estones com a equip. Per altra banda, treballant a IDIOMS m'ha donat l'oportunitat de portar a terme noves metodologies, aprendre dels propis nens, ja que des de IDIOMS he pogut treballar en petits grups i aprofundir amb la metodologia de l'ensenyament d'una tercera llengua.

El fet de treballar en grups reduïts, també m'ha permès adaptar-me als ritmes d'aprenentatge de cada nen, conèixer a cada un d'ells d'una manera molt especial i crear un vincle fort tant amb els nens com amb les famílies.

IDIOMS FIGUERES és part d'un projecte més gran que engloba IDIOMS LLANÇÀ. Actualment, IDIOMS FIGUERES està per traspassar si trobéssim algú que li apassionès treballar amb nens, adolescents i adults, i sobretot poder continuar amb el lema "Aprenem jugant" seria ideal. No deixis escapar aquesta opotunitat.

El mes de juny farem una festa de final de curs per fer el tancament d'una etapa tan bonica com ha estat aquest últim curs. Us convidem a tots a seguir el nostre instagram @idioms_marignane per estar a l'última de com i què farem. Hi haurà sorpresa...