Cura per a la planxisteria i pintura des de l’any 1985 a Els Terrers

Els dos Santis, pare i fill, estan al capdavant d’aquest negoci castelloní.

Més de 30 anys d’intensa activitat avalen la castellonina planxisteria Els Terrers, amb especialistes en el tractament de la carrosseria de qualsevol vehicle. Hi destaca el seu forn de pintura, una eina capaç de deixar uns acabats perfectes, amb la màxima qualitat sempre com a prioritat. Quant a l’assecatge, la tècnica que utilitzen és totalment aïllada de la pols, i a una temperatura d’uns 60 graus. “Només així, a la llarga, a la pintura no hi apareixen impureses”, ens expliquen.

Al capdavant del taller de planxisteria hi ha en Santi pare i en Santi fill. Ajudats per un altre especialista, compten amb una bona reputació i amb una llarga llista de clients fidels que confien en ells per polir el cotxe de qualsevol ratllada o desperfecte, o bé per tunejar el propi vehicle. Ells, en diuen, “personalitzar-lo, donar-li un toc diferent i, així, convertir-lo en una obra d’art”.

Són propers i treballen amb totes les marques i, com es deia més amunt, amb qualsevol tipus de vehicle. Elaboren pressupostos sense cap compromís i han treballat i treballen a prop de les principals companyies asseguradores. Com no pot ser d’una altra manera, el nom d’Els Terrers ve perquè es troben ubicats a la urbanització que porta aquest mateix nom, concretament al carrer Fortià número 4 de Castelló d’Empúries. Per a qualsevol consulta, si no és presencial, es pot fer al telèfon 972 250 354 o al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Llarga vida a la feina ben feta!

PLANXISTERIA ELS TERRERS
Urb. Els Terrers C/ Fortià, 4
17486, Castelló d´Empúries (Girona)
(+34) 972 250 354
www.elsterrers.com