Fusteria Garriguella

Des de l’any 1994, Garriguella compta amb uns serveis de fusteria adaptats a tots els gustos i ambients

En qualsevol negoci, un client sempre va a la recerca d’una bona relació qualitat-preu. Dins de l’àmbit de la fusteria, la comarca, i més concretament el municipi de Garriguella, disposa d’un negoci molt ben consolidat. Fusteria Garriguella treballa a bon ritme des de la primera meitat dels anys 90.

En Miquel n’és el comandant, en unes instal·lacions i una maquinària d’allò més modernes. “Tant els serveis com les nostres eines sempre estan al dia. Això i ser propers amb el client són les nostres premisses a l’hora de treballar. Sempre hi ha obstacles a superar i solucionar, però en ben poques ocasions ens han vingut clients descontents. Segurament que el boca a boca, per tant, ens ha fet créixer i està sempre a punt per a un mercat cada dia més exigent”, explica.

Cuines, menjadors… parquets de tot tipus, baranes, finestres, portes… “La nostra feina és dur a terme qualsevol servei amb la fusta com a protagonista, volem arribar a qualsevol necessitat i gust del client. Treballem a mides exactes, sota comanda, deixant de banda peces estàndard. Adaptar-nos a qualsevol espai i ambient és la nostra base”.

Diuen que la majoria de clients són de la zona, la majoria d’ells de llocs com Llançà i Port de la Selva, on Fusteria Garriguella té molt de renom. En definitiva, confiar en ells significa tenir garantida una excel·lent qualitat i un bon tracte. Tots els seus projectes, ben avalats pels seus clients i per les imatges, que com diuen una d’elles val més que mil paraules, fan que siguin una referència dins del sector.