Piscines Figueres: la qualitat que necessites per a la teva piscina

Situats a Empuriabrava, amb més de 20 anys d’experiència, són una de les empreses líders en el sector.

Arriba el bon temps i, per tant, és moment de conèixer les millors empreses dedicades a la construcció, disseny i rehabilitació de piscines. A Empuriabrava, al carrer Puigmal número 6, teniu una de les millors solucions.

L’objectiu de Piscines Figueres sempre ha estat fer rea- litat els vostres somnis, construint i cuidant les vostres piscines de principi a fi.

Més de 20 anys d’experiència en el sector avalen aques- ta empresa, amb més de 1000 piscines construïdes. S’encarreguen minuciosament de tot el procés, des del projecte inicial fins a la posada en funcionament. En cadascun dels casos, s’adapten a les característiques de l’espai i del terreny i, sobretot, dels gustos de cada client. Així, dissenyen formes rectes, desbordants, amb escala d’obra o també amb entrada de platja, entre d’altres.

El seu destacat historial en el sector no és cap casua- litat: des de sempre han disposat d’un personal alta- ment qualificat. Cadascun dels membres de l’equip està format, per exemple, per a reparar qualsevol problema de l’equip de filtració, així com assessorar-vos a l’hora de rehabilitar la vostra piscina.

A la botiga d’Empuriabrava podreu conèixer tot l’assortit de productes, accessoris i complements necessaris per allargar la vida i la qualitat de la vostra piscina. Mantenir la vostra piscina és imprescindible per a la seva bona conservació al llarg dels anys. Conscients que avui en dia el temps és or i que les inversions han de ser les mínimes, a Piscines Figueres disposen de tots els elements necessaris per a aquest manteniment.

En definitiva, a Piscines Figueres rebreu l’ajuda i l’assessorament sempre necessari per a tenir la vostra piscina impecable. Ells també us realitzaran qualsevol pressupost fet a mida, visitant-los o trucant al 972 45 03 23.