Nàutica i Serveis Centelles: bones oportunitats de compra i reparacions de qualitat

L’empresa, ubicada a Portbou, compta amb un llarg bagatge que l’avala en el sector de la nàutica.

Al carrer Ribera número 24 de Portbou, es troben les àmplies instal·lacions que conformen la Nàutica i Serveis Centelles. Fundada durant els anys 50, llavors dedicant-se bàsicament a la reparació d’embarcacions de fusta, durant la dècada dels 80 van constituir-se com a empresa especialitzada en tota classe de serveis nàutics.

La seva activitat se centra principalment en la reparació i manteniment de barques, gràcies a un equip de professionals altament qualificats de cara al manteniment, la reparació i als recanvis de cada embarcació. Els avala l’autorització del Ministeri d’Indústria número 218218, necessari per al desacoblament i acoblament de motors. Bona part dels serveis que ofereixen són a clients de Portbou, Roses, Llançà, Colera, Banyuls, Cerbère i Figueres.

La venda d’embarcacions noves i d’ocasió és un dels altres serveis principals de la Nàutica Centelles. Dominen, així, el mercat i ofereixen barques, sobretot, de les marques Rio, Scarani, Calafat, Esposito, Goldenship... Gràcies a l’experiència de tots aquests anys, el seu assessorament, en tot moment, és necessari per a satisfer les pretensions i necessitats de cada client.

A més, com és evident, compten amb un servei de pupil·latge i hivernatge molt ben preparat, venda de tot tipus d’articles nàutics i uns amarratges propis en el port que s’ofereixen a tots aquells clients que ho necessitin. Espais ben adaptats, professionals ben qualificats i servei pròxim i de qualitat seria una bona forma de definir l’empresa portbouenca amb tanta història al darrere.