Assumpció Brossa: 'M’agrada veure la bona resposta que està tenint aquesta I Cursa de la Dona'

Assumpció Brossa, 1a Tinent Alcalde i encarregada de l’Àrea de les Dones, entre d’altres, preveu una molt bona participació en aquesta primera edició.

- Com valores que el poble celebri la seva I Cursa de la Dona?
Sens dubte, és una gran iniciativa. Fa uns mesos, un grup de dones van venir-me a trobar per tal de compartir-me la seva idea de celebrar aquest tipus de cursa al municipi. És evident que de seguida em va semblar una gran proposta. Totes elles em van encomanar les seves ganes i el seu entusiasme. Des de llavors, s’ha treballat per a fer realitat aquest esdeveniment i des de l’Ajuntament hem intentat oferir allò que se’ns ha demanat. A més, estic molt contenta de com empreses i restaurants de Castelló hi han col·laborat.

- Com preveus que serà el diumenge 20?
Veig que s’està apuntant gent de totes les edats. Per tant, serà un dia especial, amb famílies senceres fent la cursa caminant o grups de corredores i corredors fent-la amb més ritme. Al final, es repartiran premis a la persona de més edat, a la més joveneta i a les tres primeres que travessin la meta.

- Per tant, bones sensacions?
Sí, sens dubte. Avui [9 de maig] ja tenim cap a 600 persones apuntades. És a dir, la resposta és molt bona, per ser el primer any que s’organitza la cursa a Castelló. Recordo que els dorsals i la bossa de cada participant es podran recollir el dia 12 a l’Oficina de Turisme de Castelló, el dia 19 a l’Oficina de Turisme d’Empuriabrava i també el mateix dia de la cursa.