Cursa de la Dona a Castelló

Tindrà lloc el dia 2, concretament a Empuriabrava, i el tret de sortida serà a les 10 hores.

La Cursa de la Dona de Castelló vol seguir creixent, després de néixer ara fa poc més d’un any. Per aquesta segona edició, si bé el circuit, també de 5 km, presentarà canvis, els beneficis es destinaran, de nou, per l’Oncolliga i la lluita contra el càncer. “Enguany hem tingut majors aportacions econòmiques, així que els 8 euros de la inscripció es podran destinar íntegrament a la Fundació Oncolliga i a la lluita contra el càncer”, comenta Esther, des de la primera línia de l’organització.

A l’esdeveniment, que es pot fer corrents o caminant, poden participar-hi tant homes com dones, sense cap distintiu, i el circuit també és apte perquè hi participin cotxets i gent amb cadira de rodes. “Confiem superar la xifra de participants de l’any passat. Els 927 inscrits d’ara fa un any han d’augmentar i, així, superar, el pròxim dia 2 de juny, la bonica xifra dels 1000”, explica Bussó. Les inscripcions es poden realitzar online al web www.cronoexagon.com o de manera presencial el dia 1 a la tarda (si queden places), durant l’entrega de dorsals i camisetes, de 15h a 20h al gimnàs de l’escola Ruiz Amado.

El tret de sortida serà, com no pot ser d’una altra manera, just al costat del monument a la Dona, i els participants es mouran per un circuit dissenyat de forma circular, especialment pel Passeig Marítim i al costat de la platja. A més, cada participant entrarà en el sorteig de lots de regals aportats per més de 80 establiments que han volgut posar el seu gra de sorra a la Cursa. Tan bon punt finalitzi la Cursa, hi haurà una sessió de zumba, juntament amb l’entrega de premis.