Encarni del Castillo

A menys d'un mes que se celebri un dels esdeveniment de l’any a la ciutat, Encarni del Castillo, membre del Grup Iris de Figueres, ens comparteix les seves sensacions.

- Com et descrius i quin lligam tens amb el Grup?
Sóc una persona que sempre intenta gaudir de les coses senzilles de la vida, buscant la part positiva de qualsevol situació. Dedicar part del meu temps a ajudar a la resta és una de les coses que em fa més feliç: d’aquí sorgeix la meva implicació amb el Grup Iris. És un orgull formar part de l’associació, la qual per a mi és una gran família. Un projecte que va néixer per donar suport i qualitat de vida a dones afectades pel càncer de mama.

- Com defineixes la cursa?
És, com sempre afirmem amb les companyes del grup, un somni fet realitat. Un esdeveniment amb carisme familiar, sense esperit competitiu i on la paraula solidaritat és la dominant i protagonista del dia, enguany el dia 11 de novembre.

- Què esperes per aquesta tercera edició?
Sobretot, que tots aquelles i aquells que ens acompanyin, ja siguin participant, col·laborant o organitzant, sentin que sumen i formen part d’aquest gran projecte. Espero que la Cursa compti amb uns 5000 participants, per continuar creixent amb la gent que ja ens coneix però també amb els que espero que se sumin en aquesta nova edició.

- Com descriuries el moment actual del Grup?
Grup Iris ha aconseguit molts dels objectius plantejats al llarg d’aquests darrers anys gràcies a la Cursa de la Dona de Figueres. Celebrant aquest esdeveniment hem pogut ampliar els nostres serveis i hem pogut millorar els que des de ja fa temps funcionaven, sense oblidar que, per fi, d’una vegada per totes, disposem de seu pròpia. Això últim, és clar, gràcies al treball de molts voluntaris: sense aquest col·lectiu no hagués estat possible!

Articles relacionats ...