Sílvia Vallmajó

Un any més, la Sílvia Vallmajó, des de la botiga Valosport Figueres, participa activament en la Cursa de la Dona. Espera que la ciutat es tenyeixi de color rosa amb la quantitat de participants que s’ha marcat Grup Iris.

- Com estan anant els preparatius?
Amb intensitat i amb bon ritme, una vegada més. Enguany, amb la botiga nova, com que disposem de més espai, oferim millor servei a l’hora de realitzar les inscripcions i emprovar samarretes. Segueixo veient inscrites de totes les edats, especialment dones de més de 60 anys i moltes mares amb les seves filles. També fa gràcia veure que cada vegada s’apunten més grups per córrer la cursa totes plegades, amb la intenció de ser solidàries i passar un diumenge ben festiu.

- Què esperes per aquesta tercera edició?
Doncs bàsicament que el màxim de dones possible s’apunti a la cursa. És a dir, seria genial arribar a les 5000 participants, objectiu que s’ha marcat Grup Iris. Espero que entre tots aconseguim farcir, de nou, la ciutat de color rosa tot creant un ambient fantàstic. Confio que per tercer any consecutiu, gràcies a aquest gran esdeveniment, la ciutat de Figueres i la seva gent tornarà a gaudir d’un diumenge memorable.

- Com valores poder tornar a involucrar-te tant en l’esdeveniment?
Com ja vaig dir l’any passat, em satisfà moltíssim poder col·laborar amb Grup Iris i amb la seva cursa. Si bé ara que ja anem per la tercera edició estem totes més rodades, la feina hi continua essent. Sens dubte, són moltes hores i molta dedicació, però realment és un procés molt gratificant; la recompensa, el dia 11, segur que serà immensa!

Articles relacionats ...