Lídia Albert

Repartiment de samarretes, sortejos i concurs fotogràfic el dia de la cursa, participació de la UEF... Tot el que cal saber per al gran esdeveniment del dia 11 de novembre a Figueres.

- Quin missatge ens transmetries, en nom de Grup Iris?
Ara que estem a les portes de la 3a edició, és inevitable no passar cert neguit, ja que intentem que tot plegat estigui ben programat, seguint el protocol establert i generant-se les corresponents responsabilitats correlatives. Un any més, estarem a punt per reconduir qualsevol imprevist, sovint aliè a nosaltres, però que no podem evitar fer-nos-el nostre. Des del primer moment, l’objectiu principal és fer que tot aquesta allau de persones que formen l’engranatge de la cursa (participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors) se sentin a gust durant els dies previs i aquell mateix dia. Nosaltres sempre tenim present que tot això només és possible gràcies a la bona voluntat de la gent. I que, per tant, hem de tenir cura de tots ells, en el format més adient. Ens agradaria pensar que si tot l’esforç serveix per això, afegit a la bona voluntat que hi posem totes, tot anirà sobre rodes. Agraïm fortament la tasca dels voluntaris, els quals ja estan treballant de valent en la cursa i estan a punt per a la marató que els espera el mateix dia 11.

A menys de dues setmanes per a la cursa, podem dir que la trajectòria i el funcionament és pràcticament idèntic a l’any passat: us rebrem els dies 3, 7, 8 i 9 a la Casa Empordà pel lliurament de les samarretes, entre les 10 h i les 20 h. Està previst que les inscripcions online es tanquin el dia 8, sempre que abans no arribem a les 5000 persones inscrites. De moment, ja podem afirmar que tornem a tenir alguna bebè inscrita i senyores d’edat avançada (en aquests moments, la inscrita més gran té 82 anys).

- Què cal saber del circuit i de l’arribada?
En aquesta tercera edició mantenim el circuit, únicament amb alguna petita variació per sortejar les obres. La sortida serà al carrer Nou, alçada Consell Comarcal, i l’arribada al carrer Rutlla. A la plaça Catalunya hi haurà batucada, zumba, pilar de dones, les lliteres d’EUSES per fer massatges i diversos estands que oferiran els seus serveis. Sobretot que cap participant marxi sense comprovar si ha tingut sort amb el número del dorsal; gràcies als col·laboradors, tindrem regals sortejats a punt per lliurar.

- Enguany, bona sinergia amb la UEF...
Sí, sens dubte. Faig memòria que la cursa no s’acabarà al matí, sinó que la festa s’allargarà fins a la tarda: cap a les 16 hores, tothom qui porti samarreta rosa podrà entrar al camp de futbol de Vilatenim gratuïtament gràcies a l’acord amb la UEF, en el partit contra la Pobla de Mafumet. També hi haurà exhibició del Dance Me, afegint-se, doncs, en aquesta diada. Que el futbol se sensibilitzi amb Grup Iris és molt positiu: com bé sabeu, sempre cal fomentar l’esport per prevenir malalties, entre altres coses.

- Per últim, què més cal tenir present?
Val la pena recordar que, un cop més, durant el mateix dia de la cursa, s’obrirà un concurs fotogràfic, amb la possibilitat de guanyar un xec regal de 50 euros per a gastar a la botiga VALOSPORT, així com una inscripció per a la 4a edició. Molt senzill: durant el dia 11, s’han d’enviar les fotos via correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Articles relacionats ...