M. Carmen Cabrera

M. Carmen Cabrera valora l’esforç i el sentiment que hi ha darrere de cada cursa, que fa que cadascuna d’elles sigui “pura màgia”.

- Parla’ns de la teva relació amb el Grup Iris:
M’hi sento molt unida i formo part de la junta arrel de la primera cursa. Llavors vaig dedicar-me sobretot a l’entrega dels regals i a la part del voluntariat i així fins a dia d’avui, que seguiré cuidant-me d’aquestes tasques! Durant l’any, participo, doncs, en la preparació de les activitats, que sempre tenen com a objectiu principal oferir a les persones que ho necessiten el nostre suport, per tal que s’enduguin uns granets d’il·lusió i molta força. A banda d’aquestes activitats, que són les més visibles, no podem passar per alt la col·laboració amb l’Hospital, on formo part del grup de voluntariat.

- Com has viscut les darreres edicions de la Cursa de la Dona?
Amb molta alegria, il·lusió, felicitat i, sobretot, plena de vida. Pràcticament impossible expressar-ho amb paraules. Hi ha tant d’esforç i sentiment cada any que fa que cada edició sigui pura màgia, sempre amb ganes de superar-nos una mica més i aprendre dels errors comesos en la darrera edició. Tot i les hores i l’esforç que implica cada cursa, també és una mena de teràpia per a totes nosaltres. La vida és això: sumar moments que t’omplin d’il·lusió. I si a sobre és ajudant a la investigació i a millorar la qualitat de vida d’aquestes dones que han passat o estan passant pel càncer que hem passat nosaltres, doncs tot plegat és encara més màgic i intens.

- Què esperes per a l'edició d'enguany i com van els preparatius?
Que hi hagi, de nou, molta participació i que cada participant ho faci amb la mateixa il·lusió i el mateix afecte com si fos la primera edició. També espero comptar amb tots aquests voluntaris que necessitem (que no són pocs!); quan diem que sense ells no seria possible no és cap tòpic, sinó una realitat. Confio que tothom qui estigui al nostre costat torni a gaudir, aquest novembre, de la mateixa manera que ho fem nosaltres des del Grup. Les nou membres de la junta som nou campiones. Els preparatius van molt bé, veiem que es contagia la màgia i la il·lusió necessària per tornar a donar forma al nostre projecte, que tot i ser laboriós la recompensa és infinita.

- Quina crida faries a les dones que encara no s'han apuntat a la Cursa?
Que no esperin més i que es vagin inscrivint. Que s’ho apuntin bé a l’agenda i que es preparin per gaudir d’aquesta gran festa familiar i d’aquesta marea rosa per tota la ciutat de Figueres. Tornarà a ser fantàstic, ningú se’n penedirà!

Articles relacionats ...