Sílvia Vallmajó

Un any més, Valosport, amb la Sílvia Vallmajó al capdavant, manté un fort vincle amb Grup Iris i amb la rellevant Cursa de la Dona de Figueres.

- Com van, des de Valosport, aquestes setmanes prèvies a la Cursa?
A la botiga, es realitzen més del 70% de les inscripcions, així que som una bona orientació per saber com va aquest procés. Dues setmanes abans de la cursa, si es fa la comparació amb l’any passat, sembla que s’han inscrit per sobre de 1.000 dones més. Així que el ritme és més que bo. Segur que aquests últims dies seran intensos, així que tothom qui pugui i vulgui participar-hi, però encara no s’hagi apuntat, que no tardi!

- Alguna anècdota viscuda durant aquest període d’inscripcions?
Poder intercanviar sensacions amb cadascuna de les inscrites és xulo. Que encara que sigui possible inscriure’s online vinguin i es mantingui aquest contacte és de valorar molt positivament. Potser com a fet destacat podria dir que moltes dones ens expliquen que enguany serà la primera vegada que participaran en la cursa, cosa que ja ens va fer pensar, fa unes quantes setmanes, que la quantitat d’inscripcions seria força major, com s’ha confirmat aquests últims dies. De nou, també fa gràcia veure com venen dones a apuntar-se en grup i ja queden per al gran dia, per gaudir de la cursa conjuntament. I si ens fixem en les edats, fa que l’essència de tot plegat sigui encara molt més gran, apuntant des de nenes ben petites fins a dones d’edat molt avançada però amb tot l’esperit i la il·lusió per ser a la Cursa.

- Un any més Valosport al costat de Grup Iris. Un vincle fort que continua creixent.
Com no podria ser d’una altra manera, torno a dir, aquest any, que n’estic encantada. És ben cert que la cursa, a les meves companyes i a mi, ens suposa molta feina, la qual s’ha de compaginar amb les nostres obligacions a la botiga, però és un temps d’allò més gratificant. És genial poder treballar per a totes aquestes dones que formen l’associació, totes elles amb un cor gegant i d’allò més il·lusionades per a aquest esdeveniment que ja és tot un referent a la ciutat i a la comarca.

Articles relacionats ...