César Barrenechea

El responsable de la cartera d’Esports de l’Ajuntament, César Barrenechea, té clar que aquesta quarta edició el tornarà a fer emocionar.

- Com a regidor d’Esports, com valores aquest acte de tanta envergadura?
És un gran orgull per a Figueres poder tenir un esdeveniment com és la Cursa de la Dona, que cada any implica a més gent i compta amb més i més participants. Personalment, és molt gran representar la regidoria d’Esports en dies com el de la Cursa, si bé no caldria ni que recordés que, més que esportiva, sabem que ens trobem, de nou, davant d’una gran festa solidària i social gràcies a la gegant feina de les dones de Grup Iris.

- Què implica, per a la ciutat, la Cursa de la Dona?
Actes així ens fan ser cada vegada més solidaris com a societat. I si a sobre la nostra ciutat és la protagonista, tot plegat encara és més emotiu. Qualsevol persona que ha estat present en les anteriors edicions ha vibrat veient dones de totes les edats vestides de color de rosa: des de dones grans que queden amb un grup d’amigues per a gaudir de la festa fins a mares que animen les seves menudes a participar i les empenyen amb un somriure fins a la línia de meta. Tampoc cal passar per alt la presència dels homes, sobretot d’aquells que no dubten ni un moment en apuntar-se a la Fila 0 i aporten, per tant, la seva compensació econòmica a la causa.

- Com viuràs aquesta 4a edició?
A la primera edició em vaig emocionar i estic segur que aquest 10 de novembre ho tornaré a fer. Evidentment, hi col·laboraré amb tota la il·lusió del món i amb moltes ganes de fer pinya amb totes les participants, organitzadores i tota la gent que s’ofereix voluntària amb dues clares finalitats: donar suport a les persones afectades d’aquesta malaltia i ajudar a fer minvar el malauradament tan conegut càncer de mama.

Articles relacionats ...