11a Cursa de la Dona de Roses

Diumenge 23 de setembre va tenir lloc la Cursa de la Dona de Roses que enguany ha arribat a les 1.500 corredores i va aconseguir recaptar més de 15.000 € per la lluita contra el càncer.

Cursa de la Dona de Roses 2018

Pilar Serra, la presidenta de la Fundació Roses contra el Càncer 'El recorregut de la Cursa de la Dona de Roses és planer, es pot fer caminant o corrent i això fa que pugui participar tothom'.

Pere Sastre, president del Club Atletisme Roses

Pere Sastre, president del Club Atletisme Roses: “La Cursa de la Dona és com una vinya, que cada any ens ha donat un producte de més qualitat i amb més quantitat”.

Pilar Serra, presidenta de la Fundació Roses contra el Càncer

Pilar Serra, presidenta de la Fundació Roses contra el Càncer: “La cursa ha estat un èxit i tothom ha quedat molt content amb el canvi de recorregut i l’entrada a la Ciutadella”.

Roses es tenyeix de rosa amb la X Cursa de la Dona

La 10a Cursa de la Dona de Roses ha tingut lloc el diumenge 17 de setembre amb un recorregut de 5 km.

Pere Sastre, president del Club Atletisme Roses

Entrevista a Pere Sastre, president del Club Atletisme Roses. El Club i la Fundació Roses Contra el Càncer organitzen la Cursa de la Dona de Roses, pionera a la província, que se celebrarà el diumenge 17 de setembre.

Montse Mindan, alcaldessa de Roses

Montse Mindan, alcaldessa de Roses: “És una satisfacció i una alegria veure com la cursa ha progressat en l'organització i en el nombre d'inscrits”

Pilar Serra, la presidenta de la Fundació Roses contra el Càncer

Pilar Serra, la presidenta de la Fundació Roses contra el Càncer, ens presenta la Cursa de la Dona de Roses d’enguany. Serà la X edició, sent així la més antiga de la província de Girona.

Olga Simarro, portaveu del grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Roses

Olga Simarro, portaveu del grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Roses: “La cursa de la dona és una forma directa de conscienciar la gent que aquest tipus de lluites han de ser obertes i que tots tenim l'oportunitat d'ajudar”.