Montse Mindan, alcaldessa de Roses

Montse Mindan, alcaldessa de Roses: “És una satisfacció i una alegria veure com la cursa ha progressat en l'organització i en el nombre d'inscrits”

Què representa per a Roses que la cursa de la dona arribi a la desena edició?
És una molt bona notícia per a Roses i, personalment, un orgull. De fet, no és només la satisfacció de veure que ha arribat a la desena edició, sinó l'alegria de constatar com ha anat progressant tant en la millora de l'organització com en el nombre d'inscrits. Fins i tot s'ha creat un grup que entrena unes setmanes abans!

Roses va ser pionera a les comarques gironines en aquest tipus de proves per donar suport a la lluita contra el càncer. A partir d'ella, moltes altres localitats s'hi han afegit.
Si, és cert. Això demostra que va ser un encert i que les entitats de Roses són actives i creatives.

La cursa l'organitza la Fundació Roses Contra el Càncer amb la col·laboració del Club Atletisme Roses. Quina és la implicació de l'Ajuntament?
L'ajuntament ha estat al costat de les entitats des del primer dia. La cessió dels espais públics necessaris, logística (tanques, tarima, altaveus i col·laboració policial, entre d'altres), publicitat de l'esdeveniment... l'administració dóna suport des de diferents regidories. Totes s'impliquen.

L'alcaldessa, participa en aquesta cursa? Quina és la seva experiència amb les curses de la dona que s'han celebrat fins al moment?
Des de la primera edició he tingut la sort de participar des de les dues vessants, com a voluntària en l'organització en algunes, i com a participant de la cursa a d'altres. Però, per ser sincera, haig de dir que no corro. La faig caminant, al meu ritme... però l'acabo!