S’animen les inscripcions per a la Cursa de la Dona de Roses

Per apuntar-se en aquesta 12a edició, del dia 15, es pot fer presencialment, a la seu de la Fundació, o online, a curses.cat i a la web del Club Atletisme Roses.

Des de la Fundació Roses Contra el Càncer es mostren satisfets de l’evolució del nombre d’inscripcions al llarg d’aquest final d’agost. “És per això que, per tal de no quedar-se sense plaça, recomanem no esperar-se als últims dies”. La fita d’enguany, com ja ha anat afirmant la Pilar Serra, la presidenta de la Fundació, és arribar a les 2.000 persones inscrites.

Les aportacions, un any més, van íntegrament a la Fundació Roses Contra el Càncer. Presencialment, aquesta vegada, només es fan inscripcions a la seu de la Fundació (carrer Pescadors, 13). Per internet, a la web de curses.cat i a la web del Club Atletisme Roses (www.atletismeroses.cat). La inscripció anticipada és de 10 €; a partir del dia 14 de setembre (dia de recollida de dorsals al Teatre Municipal) i el mateix dia de la cursa, el preu passa a ser de 12 €, sempre que quedin places.

Serra recorda que: “La nova ruta, que destaca per passar per l’interior de la Ciutadella i també per la zona de Santa Margarida, ha d’animar a la gent i entre tots fer créixer, encara més, la cursa. I ja se sap, com més envergadura té la cursa, més infraestructura es necessita; per tant, necessitem més voluntaris”.

Enguany s’ha apostat per un cartell molt més visible, penjats tots ells des de fa dies en la majoria dels comerços rosincs. S’espera, doncs, que el 15 de setembre torni a ser una gran festa solidària, en aquesta Cursa de la Dona que presumeix ser la més antiga de la província de Girona.