Montse Mindan

Montse Mindan, l’alcaldessa rosinca, declara la seva admiració cap als principals organitzadors d’aquest esdeveniment, davant la 12a edició del proper dia 15.

“La més que consolidada Cursa de la Dona de Roses representa ser un clar exemple d’èxit, sobretot pel procés seguit al llarg d’aquests anys: des del seu començament, s’ha portat amb seny, la millor manera de superar-se any rere any”, afirma Mindan. Aquesta vegada, la fita, com ha repetit aquests dies Pilar Serra, la presidenta de l’Associació, és arribar a les 2.000 inscripcions.

Una de les principals modificacions per a aquesta 12a edició, el recorregut, el qual passarà per la Ciutadella i per Santa Margarida, no és cap casualitat: “Solem dir que, per tal que un acte o una actuació no mori d’èxit, cal tenir la capacitat de modificar i evolucionar aspectes, percebre que sempre es pot millorar. Enguany, amb la nova ruta, tot això queda demostrat”, valora positivament l’alcaldessa, que creu que “canviar l’itinerari facilitarà i motivarà encara més la participació”.

Davant de cada Cursa, cal no passar per alt que la bona entesa entre la Fundació Roses Contra el Càncer, el Club Atletisme Roses i l’Ajuntament és una realitat: “No només és lloable aquesta i altres activitats que proposen les dues associacions, sinó que és molt rellevant la manera com ho porten a terme, motiu pel qual el consistori no dubta ni un moment en col·laborar-hi”. Aquest lligam entre totes les parts és avalat per les reunions dutes a terme tant des de l’Àrea d’Esports com des de l’Àrea de Cultura, aquesta última en referència a la implicació de la Ciutadella.

“És una satisfacció percebre el gran nivell d’implicació de veïns i veïnes del municipi. Roses és molt solidària, no és cap tòpic, sinó una realitat, tal com demostren esdeveniments d’aquest tipus, els quals originen opinions agradables de la gent que s’inscriu a la cursa”, conclou satisfeta l’alcaldessa. Els beneficis de la Cursa es destinaran íntegrament a causes solidàries.