El Figueres 'A' guanya el seu segon matx de la temporada 3 a 7

A la sisena ronda de la Divisió d’Honor el Figueres va vèncer 3 a 7 al Lleida en un partit amb avantatge d’ELO als darrers 7 taulers per part del Figueres.

Així ho reflexa el marcador final, ja que els 4 darrers taulers van ser 4 victòries per als figuerencs. La primera es va produir molt aviat per part d’Albert Pi contra Bruned, que ja encarava molt bé el matx. A continuació seguirien victòries de Pinsach i Baños, i les taules d’Ibañez i Pijuan, que situaven un 1 a 4 al marcador. El punt decisiu el va aconseguir el GM Javier Campos, després d’unes taules del MF Jaume Vives que ahir debutava aquesta temporada. El resultat era de 1,5 a 5,5. Finalment el MC Jordi Serra va aconseguir entaular una partida en què va tenir força dificultats contra el MF Adel i el MC Emili Colls va guanyar un final on tenia 3 peons per alfil. Va tancar el marcador l’única derrota per part del MI Gonzàlez contra el MF Trepat.

A falta d’una ronda per acabar la fase inicial, el Figueres té dos punts en sis partits i ocupa el 6è lloc empatat amb el Sant Andreu però, una victòria a la darrera ronda contra el Foment li donaria moltes opcions –en funció de la resta de resultats- d’aconseguir la 4a plaça que el situaria, un any més, en la lluita pel títol.

El Figueres “B” ha guanyat de manera contundent, 8’5 a 1’5 al Cassà de la Selva a la sisena ronda de Preferent de Girona en un matx amb avantatge d’Elo en tots els taulers, especialment als darrers.

El Figueres “B” té cinc punts i mig en sis partits i es manté en el liderat del grup, empatat amb l’Hostalric, amb clares opcions de pujar de categoria tots dos, ja que quan manquen tress rondes, tenen 2 punts més que els adversaris i enguany pugen 2 equips de manera directe .
El Figueres “C” ha perdut 3 a 7 amb l’Hostalric també a la Preferent de Girona i ara té dos punts i mig en sis partits.

El Figueres “D” , que juga a la Segona categoria, ha perdut 2’5 a 3’5 amb el Fornells i ara és tercer. El Figueres “E” ha perdut en el seu desplaçament a L’Escala 3 a 1, i per sistema de puntuació olímpic és segon, a tres punts justament de l’Escala.

3a ronda:
Lloret B – Figueres F 0-4
Alt Empordà C – Figueres G 1-3
Figueres H – Olot J 4-0

4a ronda:
Figueres F – Banyoles D 4-0
Figueres G – Blanes 3,5-0,5
Figueres H - Alt Empordà C 2-2

El Figueres F és segon, a mig punt del Gerunda G.

La propera setmana hi haurà els següents enfrontaments:

Divisió d’Honor               Figueres – Foment
Preferent de Girona       Gerunda “D” - Figueres “B”
                                       Olot “B” - Figueres “C”
Segona categoria          Gerunda “F” - Figueres “D”
Tercera categoria           Figueres “E” – Sant Gregori “B”