La Unió Esportiva Figueres presenta la campanya de captació de jugadores per als equips femenins

Les inscripcions s’obriran el 8 de març, coincidint amb el Dia de la Dona Treballadora.

La Unió Esportiva Figueres ha presentat aquesta tarda la campanya de captació de jugadores per als equips femenins que l’entitat posarà en competició la temporada vinent, 2019/2020. Així ho ha anunciat el president del club, Narcís Bardalet, en un acte queha tingut lloc al Museu del Joguet de Catalunya i en el qual també hi ha participat el responsable de l’àrea esportiva, Roman Martínez; el responsable de l’àrea social, Ramon Serra; l’entrenadora del prebenjamí 2011 Kiara López, i lessòciescol·laboradores Blanca Cornagoi Yolanda Falcon.El període d’inscripció s’obrirà el divendres 8 de març, coincidint amb la celebració del Dia de la Dona Treballadora.

La feminització del Figueres és una de les prioritats que es va marcar Narcís Bardaletel passat estiu quan va accedir a la presidència de la Unió, en substitució de José Antonio Revilla. El club és conscient que el futbol femení està a l’alça i té clar que no pot quedar-se més temps al marge d’aquesta realitat.“No podem viure d’esquenes ala societat. Aquesta és una demanda que m’han fet arribar molts socis”, ha dit Bardalet.

Les inscripcions s’adrecen a totes les noies, tant de Figueres com de l’Alt Empordà o de les comarques gironines, sense importar la seva edat, que vulguin formar partde la nova secció de futbol femení de la Unió. El club decidirà en quines categories competirà la temporada vinent en funció de les inscripcions que es portin a terme. De moment, ja s’està treballant en la reestructuració dels horaris del futbol base per donar cabuda als equips femenins. “Estic molt il·lusionada amb aquest projecte, i m’agradaria que totes les noies de Figueres s’apuntin per jugar a futbol amb la Unió”, ha assenyalat Kiara López.

“El que tenim molt clar és que no anem a fer mal als equips de la comarca que tenen futbol femení. No anirem a captar jugadores, sinó que comptarem només amb les que lliurement s’inscriguin amb nosaltres”, ha posat de manifest Roman Martínez. Per la seva part, Ramon Serra ha comentat que l’impuls del futbol femení és “la cirereta del pastís en l’any del centenari del club”.

Totes les persones que vulguin apuntar-s’hi o rebre més informació han de contactar a partir del divendres 8 de març amb les oficines del club, situades a l’Estadi de Vilatenim, de dilluns a divendres de les 17.30h a les 19.30h. Poden fer-ho en persona, per telèfon al 972 674 036, o bé per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..