Entrevistes amb establiments de ciclisme i allotjaments per implantar la marca Ride Roses

El passat divendres l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roses va iniciar una ronda d’entrevistes amb els responsables dels establiments del municipi dedicats al món del ciclisme (botigues, tallers de bicicletes, serveis de lloguer…), així com els del sector de l’allotjament, per tal de crear sinèrgies comunes que impulsin la marca Ride Roses i el posicionament de la població en el sector del cicloturisme.

El darrer ple municipal de l’Ajuntament de Roses va aprovar el Pla de Màrqueting de Cicloturisme i la marca Ride Roses, que té per objectiu el posicionament de la destinació dins el mercat turístic del cicloturisme i la creació d’un pla d’accions que el desenvolupi.

Una de les accions marcades pel Pla és la creació d’un Club de Màrqueting de Cicloturisme que integri les empreses del sector cicloturístic i d’allotjament del municipi per coordinar, promocionar i comercialitzar l’oferta del municipi en aquest àmbit. En el marc d’aquesta acció, l’Ajuntament inicia avui les primeres trobades amb empresaris del sector i dels establiments hotelers i d’allotjament de la població, per conèixer les seves impressions i aportacions respecte al Pla.