Jornada 21 CB Escolàpies

El Sènior Masculí encaixa dues derrotes en el doble partit de la jornada: divendres, perd davant d’un Fontcoberta més sòlid que va saber treure rendiment de la primera part, controlant el tempo del partit al final; dissabte perd contra un rival directe en un matx on, seguint la tònica dels últims partits, van fer una primera part fluixa, apretant a la segona, però el sobreesforç fa que no culminessin el matx.

El Sènior Femení, en canvi, cara i creu: divendres perd davant d’un equip més talentós i físicament superior; dissabte imposen el seu ritme i guanyen còmodament.

El Sots-25 Masculí perd en el seu desplaçament a Girona en un partit en el qual els vermells han anat perdent gas després d'un bon inici. Al final, derrota contundent a conseqüència d'una nefasta segona part.

El Júnior Masculí A perd contra un rival superior.El Júnior Masculí B perd el derbi en els petits detalls al final.

El Cadet Masculí perd en un partit que tot i el resultat els vermells van competir tot i les baixes.

El Cadet Femení guanya en un partit on les vermelles, exceptuant l’últim quart, van dominar i ser superiors en tots els aspectes.

El Cadet Femení-UE Cadaqués perd el derbi tot i competir, però algunes errades de concentració i en el rebot són determinants.

El PreInfantil Masculí guanya tot i la tensió degut a les errades no forçades en l’aspecte ofensiu.

El Mini Masculí 2008 guanya còmodament en un partit molt complet.

El Mini Femení 2007 perd tot i competir bé tots els períodes excepte un en què un mal parcial condemna les vermelles.

El Mini Femení 2007/2008 perd el derbi en un partit molt ben disputat on també un mal parcial és clau.El PreMini Masculí 2009/2010 perd en un partit molt competit.

El PreMini Masculí 2011 perd contra un rival superior.

El PreMini Femení 2011 perd contra un rival més fort i físic.

Tanmateix, el diumenge s’ha celebrat el Memorial Rafel Mora al Poliesportiu Roser Llop en una jornada de record, on quasi tots els equips minis de la comarca han disputat partits en un ambient festiu i esportiu.