El Figueres 'A' guanya el Tres Peons i jugarà la propera temporada a Divisió d’Honor per 18a temporada

El Figueres B campió de Preferent Gironina.

A la novena ronda de la Divisió d’Honor, segona de la Final B per evitar el descens, el Figueres va obtenir una bona victòria per 6’5 a 3’5 contra el Tres Peons de Barcelona i s’assegura per 9è any consecutiu jugar la propera temporada a Divisió d’Honor. El matx va ser molt emocionant i com de costum en una lliga tan igualada, no es va decidir fins a les darreres partides. El matx va començar amb dues taules als taulers 9 i 4 per part dels MC Colls i Serra, però a continuació, ja ben entrada la tarda hi hagué 3 victòries consecutives del Figueres a càrrec dels MC Baños, Pijuan i Parals. Unes taules del MF Ibàñez i la derrota del MI González, deixaven un esperançador 4,5 a 2,5. En aquest moment el GM Gozzoli aconsegueix agafar avantatge decisiva en un final de torrres a priori igualat, i registra el 5,5 que dóna la victòria al Figueres. Una victòria final del jugador més en forma del Figueres Albert Pi, i una derrota del GM Campos que no pot aguantar un final inferior, deixen el 6,5 a 3,5 final. Igual que l’any passat, un matx contra el Tres Peons és el que assegura al Figueres continuar un any més a Divisió d’Honor, la màxima categoria catalana. El 2020 serà la 18a temporada i 9a consecutiva, sens dubte un èxit sense precedents a les comarques gironines.

El Figueres “B” ha guanyat de manera contundent, 9 a 1 al 12 Castells de Llers a la novena i darrera ronda de Preferent de Girona. Era important un resultat molt ampli per sumar punts de desempat respecte l’Hostalric, que jugava contra el Palafrugell. Finalment els selvatans només han pogut vèncer per 7 a 3 al Palafrugell i això ha donat el títol de Preferent per millor desempat al Figueres B, amb 8,5 punts de 9 possibles.

Han aconseguit la victòria pel Figueres: Mònica Vilar, Albert Negre, Àngel Cuevas, Manel Duran, Robert C Alvarez, Jaume Viñas, Carles Falgueras i Toni Fernández, mentre que Albert Pau i Josep Garriga han entaulat.

El Figueres B torna a segona Catalana dos anys després d’haver perdut la categoria.

El Figueres “C” ha perdut 7 a 3 en el seu desplaçament a Girona contra el Gerunda “D”, que s’hi jugava la categoria i ha presentat un equip molt potent. Han vençut Oliver Pérez, Daniel Gili i Laura Viñolas. Oliver i Viñolas dos dels joves jugadors més destacats del Figueres han fet una gran temporada amb 5,5 i 5 punts de 6 respectivament. Tot i això el Figueres “C” ha finalitzat en una excel.lent quarta posició, empatat amb el tercer i el cinquè amb 4,5 de 9, aconseguint quatre victòries, un empat i quatre derrotes.