El Figueres 'A' empata a Andorra i es manté invicte en la Final B de la Divisió d’Honor empatat en el liderat amb el Foment

A la penúltima ronda de la Divisió d’Honor el Figueres va empatar 5 a 5 en el seu desplaçament a Andorra.

Va ser un matx una mica estrany ja d’antuvi, doncs de fet el Figueres jugava de local, però amb un intent d’igualar el nombre de desplaçaments dels diferents equips, la Federació havia intercanviat l’ordre del desplaçament tant d’aquesta ronda com de l’anterior, perjudicant greument els interessos del Figueres, que va presentar al.legacions que resten pendents encara de contestar.

Pel que fa al matx en sí, l’Andorra es va veure perjudicat en la seva alineació pel fet d’estar jugant alhora els Jocs dels Petits Estats d’Europa a San Marino. Tot i així, i a presentar un equip amb dos jugadors de menys, és a dir, a iniciar el matx amb un 0 a 2 en contra, l’Andorra s’hi jugava la permanència –que haurà de continuar lluitant a la darrera ronda- i va presentar molta lluita als 8 taulers restants fins aconseguir empatar. No va ser el millor dia del Figueres, després d’un viatge pesat de més de 3 hores. Cal destacar les tres victòries dels figuerencs per part del MI Jorge Gonzalez, el MC Manel Pijuan i el MC Lluís Parals. En la resta de partides, pràcticament en totes el Figueres va tenir l’opció de puntuar, però en cap d’elles es va aconseguir, de manera que cap partida va finalitzar en taules.

Recordem que el Figueres, va aconseguir la permanència a la darrera ronda disputada i que el matx de la propera setmana enfront el Cerdanyola serà el darrer d’aquesta temporada i es jugarà en un Hotel de Barcelona, amb els 16 equips junts de Divisió d’Honor.