La II Cursa en Moviment aconsegueix fer-se un lloc entre les curses que es celebren cada any a Figueres

L’ambient, el nivells dels corredors i la professionalitat en l’Organització van demostrar que no es tracta d’una cursa “d’escola”.

Un total de 147corredors/es i caminadors/es han gaudit, aquest passat diumenge 19 de maig, de la segona edició de la Cursa en Moviment, organitzada per les Escolàpies Figueres amb el patrocini del grup Pa Pa Forn de pa Porterias i el suport de l’Ajuntament de Figueres i l’Ajuntament de Cabanes.

S’oferien dos recorreguts totalment planers per la Plana Nord de Figueres on el que es pretenia, com bé deia l’eslògan, era descobrir antics camins emblemàtics de Figueres i ho vam bé aconseguir tot obtenint atletes de tota la comarca i voltants. Ambdós s’iniciaven i acabaven al Carrer Peralada de Figueres, on es van ubicar tots els serveis al corredor així com s’hi celebrà, a les 11:30h del matí, el lliurament de trofeus.

El nivell dels corredors es va veure enormement augmentat respecte a l’any passat, aconseguint reunir a membres d’equips com “Esteve Team”, del Club Atletisme Figueres i del seu grup popular, els “CAF Runners”o d’Atletisme Roses, entre d’altres. 

Pel que fa al recorregut curt, la Marxa, de cinc quilòmetres, es van imposar Isaac Zarkitou, del Club Atletisme Figueres amb un temps de 23’07” seguit per Jordi Gasull (25’34”) i de Jordi Sánchez (25’46”). Pelque fa a la general femenina, la guanyadora fou Mireia Maspons amb un “crono” de 32’03”seguida per Eva Riera i Marina Fabri, del KSameu, que aconseguiren arribar amb el mateix temps (34’58”).

A la distància estrella, la Cursa, el guanyador masculí fou Josep Sánchez, d’”Esteve Team”, amb un temps de 46 minuts justos i, la guanyadora femenina fou Rosa Matamala, amb un temps de 52’57”. Les segones posicions les ocuparen Alex Moreno (48’20”) pel que fa als homes i Sara Argeles (45’40”) pel que fa a les dones. Nil Puli, amb un temps de 49’36” es col·loca en tercera posició de la general masculina i Sandra Sánchez, amb un temps de 1º1’53”, fou la tercera dona en completar el traçat de deu quilòmetres.