Jornada 31 CB Escolàpies

Penúltima jornada del club, per alguns equips ja és la darrera.

El Sènior Masculí guanya en un emotiu partit on es rendeix homenatge al jugador més veterà de l’entitat en Marc Fusté, que es retira amb 43 anys. Els vermells, que van sortir a poc ritme, van anar de menys a més, i en una millora notable a la segona part, van anar imposant el seu ritme, que es va veure traduït en una millor fluidesa i, sumat al desgast dels locals, tot i que amb un resultat irreal, van poder acabar la temporada amb bon regust de boca.

El Júnior Masculí A perd l’últim partit de la temporada amb un triple als últims segons de la pròrroga. Els vermells, que no van acabar de trobar el ritme contra un rival amb pocs efectius, van fer la goma tot el partit, que al final es van endur uns visitants que van saber jugar millor els minuts finals. Bona reacció de l’afició que es veu com una de les generacions daurades del Club té baixes per estudis després de jugar 12 anys junts.

El Júnior Femení acaba la temporada guanyant el seu partit on tot i les baixes, les vermelles van donar molt bon ritme i joc.

El Cadet Masculí encaixa una dura derrota en l’últim partit contra un equip més fort, ràpid i tècnic.

El Cadet Femení-UE Cadaqués per contra, guanya el seu últim partit en un matx on les vermelles van demostrar molt bona actitud en tot el partit.

El Mini Masculí 2008 perd contra un rival més físic.

El Mini Femení 2007 guanya clarament en un matx on tot i sortir fredes, les vermelles es van anar entonant i imposant-se.

El Mini Femení 2007/2008 perd en l’últim partit de la temporada en un derbi amb una alta anotació on en un partit d’ofici i empenta les de Peralada van estar millor al final.

El PreMini Masculí 2009/2010 guanya dimarts en un bon partit dels vermells; dissabte perd contra un rival millor.

El PreMini Femení 2009/2010 perd el derbi contra un rival superior.

El PreMini Femení 2011 perd en el seu desplaçament amb una bona actitud de les vermelles.

Per altra banda, l’Escola de Bàsquet va anar a Vilafant en una jornada on els més petits de la casa van concloure la temporada de manera alegre i divertida, disputant una sèrie de partits i activitats.