Jornada 32 CB Escolàpies

Última jornada de la temporada marcada pel dinar de cloenda.

El Mini Masculí 2007 perd contra un rival més intens.

El Mini Femení 2007 perd en un partit on les vermelles no han acabat de fer-se amb el ritme del partit.

El PreMini Masculí 2009/2010 perd contra un bon rival superior en tots els aspectes.

El PreMini Masculí 2011 guanya l’últim partit en una segona part de temporada immaculada en un matx on els vermells han estat més encertats en els moments decisius.

El PreMini Femení 2009/2010 fa cara i creu: dissabte perd el derbi en un matx on les vermelles es van entonar tard; diumenge, guanyen el seu encontre en un partit de menys a més.

El PreMini Femení 2011 perd l’últim partit en un partit on les visitants han estat més encertades.

Per altra banda, aquest diumenge el CLUB BÀSQUET ESCOLÀPIES FIGUERES ha fet la cloenda de la temporada 2018/2019 a les instal·lacions de l’escola Escolàpies Figueres.

En els parlaments de cloenda de temporada el president del club Ramon Pastoret ha fet un resum de la temporada acabada, destacant els punts forts i els aspectes a millorar i ha fet un detall dels objectius per la propera temporada 2019/2020.

Posteriorment l’alcalde en funcions Jordi Masquef ha destacat les virtuts del Club i en especial la seva tasca formativa de base que ajuda a cohesionar a jugadors i jugadores en els valors esportius que aporta la pràctica de l’esport.

S’ha fet un senzill però emotiu reconeixement al jugador Marc Fusté que aquest any ha decidit retirar-se de la pràctica activa de l’esport.

Posteriorment s’han entrega records i trofeus de la temporada a tots els jugadors i entrenadors de l’entitat.

L’acte també ha comptat amb la presència i participació del Regidor Sr. Josep Buixó.