Èxit de la primera edició del Open Water Weekend (OWW) a Llançà

Els dies 15 i 16 de juny es va celebrar a Llançà el primer Open Water Weekend by Tintoreres Swimming Club - Llançà on per sobre de tot es va comptar amb la presència de Tita Llorens!

DISSABTE 15

Es va realitzar una matinal amb activitats per a #swimmers i les vostres famílies: ioga, slow swimming i ecoswimming. Cal destacar que la seva gran majoria van posar el cartell de complert.

A la tarda va arribar el plat fort del cap de setmana; una xerrada moderada per en Miquel Sunyer amb la presència de la gran nedadora Margarita Tita Llorens Bagur. La Tita va explicar als assistents els seus reptes on destaca la secva travessia en solitari des d'Eivissa a costes valencianes, on va ser capaç de nedar 100km a mar obert sense parar durant 30 hores, consolidant-se en ser la primera persona que aconseguia fer aquesta gesta sense neopré.

DIUMENGE 16

Es van realitzar les travessies de 2K i 4K amb sortides de Cala Bramant i Garbet, respectivament, i arribades a la Platja del Port.

L'objectiu principal de l'activitat era donar el tret de sortida a la temporada d'aigües obertes a Llançà amb un cap de setmana complet de activitats relacionades amb aquest món.

Aquest cap de setmana organitzat des del Club de Natació llançanenc Tintoreres ha estat agermanat amb l'Associació Aigua Solidària que treballa per millorar els recursos hídrics als pobles més petits de la india. A la seva vegada, part també dels beneficis extrets en les activitats de pagament del programa seran destinats a la "Fundación Josep Carreras".

Cal remarcar que es comptà amb el suport de Vies Braves com a Main Partner per donar més pes a tot el cap de setmana i així, sumar sinèrgies per a què, Llançà esdevingui un focus important en quan a destinació ideal per venir a practicar la natació en aigües obertes al nostre país.

La valoració ha estat molt positiva amb una participació de 200 persones en totes les activitats. Des del Club Natació Tintoreres de Llançà s'agraeix a tots els esponsors i col.laboradors per fer possible aquesta fantàstica activitat.