Nou projecte esportiu entre el CB Adepaf i el CB Albera-Peralada

El passat dijous 6 de juny, al claustre de Sant Domènec de Peralada, es va presentar el nou projecte esportiu entre el CB Adepaf i el CB Albera-Peralada, que els vincularà d'ara en endavant amb una sola línia conjunta de bàsquet femení. L'ambiciós projecte treballat durant més d'un any, per una banda, vol assegurar la continuïtat del bàsquet femení dels dos clubs a partir d'equips de base, i per l'altre, representar una bona oportunitat perquè les jugadores amb més projecció no hagin de desplaçar-se a Girona per fer un salt esportiu i qualitatiu.

El nou projecte de nom UCAP Storks, respon a les sigles d'Unió de Clubs Adepaf Peralada, i el logotip preserva les senyes d'identitat d'ambdós Clubs. Tot i que la idea de treballar plegats està orientada al bàsquet femení, la bona sintonia en les primeres converses de les dues directives a l'inici d'aquesta temporada, ja han permès a alguns equips la cessió de jugadors en moments puntuals durant la lliga.

L'UCAP Storks es posarà en marxa la propera temporada 2019/20, i comptarà inicialment amb 3 equips, unnou Pre-Mini, un Mini i un Pre-Infantil. La direcció esportiva i cares visibles del nou projecte seran en Guillem Pascua i en Josep Antoni "Tete" Quirante, que comptem amb tot el suport de les directives per consolidar i fer crèixer el bàsquet femení.

Els CB Adepaf i el CB Albera-Peralada han fet molts esforços per tirar endavant aquest projecte, i que amb els anys pugui ser un referent del bàsquet femení de la comarca.